Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Μύδροι Χουρσόγλου για Πασόη: «Έχει αλλεργία με τα κέντρα εξουσίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χουρσόγλου για Πασόη: "Δεν συμμετείχε ούτε συμμετείχε στην ΚΕΔΕ, ούτε είχε πρόσβαση στην Αθήνα"

Επικριτικός για τη συμμετοχή του Δήμου Αλμωπίας στο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πασόης.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης έκανε λόγο για… κοσμοπολίτικο περιβάλλον εν μέσω της κρίσης και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Αμέσως μετά εισέπραξε μία σκληρή απάντηση από τον Χρήστο Χουρσόγλου.

Συγκεκριμένα, ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Χουρσόγλου ανέφερε τα εξής:

«Στο Συνέδριο διαδραματίστηκαν πάρα πολύ σημαντικά πράγματα, αλλά ο κ. Πασόης ήταν απών όπως το συνήθιζε και όταν ήταν Δήμαρχος. Δεν συμμετείχε ούτε συμμετείχε στην ΚΕΔΕ, ούτε είχε πρόσβαση στην Αθήνα. Είχε ίσως κάποιου είδους αλλεργία με τα κέντρα εξουσίας, εκεί όπου δυστυχώς ή ευτυχώς για εμάς που είμαστε στα 600 χλμ μακριά, διαδραματίζονται όλα τα σημαντικά δρώμενα. Και απόδειξη είναι ότι μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η παρούσα Δημοτική Αρχή με τις ενέργειες που έκανε και τις πρωτοβουλίες που πήρε ο Δήμαρχος, έφερε στον τόπο μας 2,5 εκατ. ευρώ σε άδεια δημοπράτησης. Δεν είναι δυνατόν να εγκαλεί ο κ. Πασόης τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους και να χαρακτηρίζει κοσμικό γεγονός το συνέδριο της ΚΕΔΕ. Άραγε έχει ρωτήσει τους συναδέλφους του στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας που συμμετέχει κι ο ίδιος; Όλοι ήταν παρόντες, πλην του ιδίου. Τέθηκαν σημαντικότατα θέματα. Ποιο είναι το κοσμικό γεγονός, το ότι έγινε σε ένα ξενοδοχείο που ιδρύθηκε πριν 40 χρόνια; Ποιο είναι το κοσμικό γεγονός; Όσον αφορά σε μένα, δεν επιβαρύνθηκε ούτε με ένα ευρώ ο Δήμος».

Δείτε το βίντεο:

5 σχόλια:

  1. πως ακριβώς εξασφαλίστηκαν αυτά τα 2,5 δις ευρώ κ. Χουρσόγλου και που πρόκειτε να διοχετευτουν? ερωτούν οι δημότες Αλμωπίας.Προφανώς και είναι ώφελος κάθε τέτοια εξασφάλιση.Εαν είναι έτσι ο κ.Πασόης πρέπει να δώσει κάποια απλή εξήγηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που να παει ωρε ο Πασοης? τον εβλεπες να μπαινει σε καποιο συνεδριο και περνουσε απαρατηρητος, αμα δεν εχει εκτοπισμα ο Δημαρχος αστα να πανε, ο Πασογιας ουτε σε καφε δεν μπηκε στη ζωη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΨΙΜΟ Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ;ΤΟΥ ΕΤΑΞΕ ΚΑΤΙ;ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΑΖΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενω ο Μπινος μπηκε ρε παιδια? απ όσο ξέρουμε είναι πιο κρυος απο παγο και πιο ψυχρός απο την αλάσκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News