Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ανασχηματισμός ενόψει στον Δήμο Αλμωπίας; Η δήλωση «γρίφος» του Δημάρχου!

«Τον Σεπτέμβριο που θα συμπληρωθεί ένα έτος από την ανάληψη των καθηκόντων μας, θα κληθούμε όλοι μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να παρουσιάσουμε με στοιχεία όσα πετύχαμε αλλά και όσα δεν καταφέραμε να πετύχουμε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα»

Με μία δήλωση για τη συμπλήρωση του ενός έτους από τις Δημοτικές Εκλογές του 2014, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος ανάβει τα… «κάρβουνα», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ανασχηματισμού τον Σεπτέμβριο όπου θα συμπληρωθεί ένας χρόνος από την ανάληψη καθηκόντων.

Ο κ. Μπίνος σε μία αποστροφή της δήλωσής τους σημειώνει ότι: «τον Σεπτέμβριο που θα συμπληρωθεί ένα έτος από την ανάληψη των καθηκόντων μας, θα κληθούμε όλοι μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να παρουσιάσουμε με στοιχεία όσα πετύχαμε αλλά και όσα δεν καταφέραμε να πετύχουμε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα». Κάπως έτσι, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ανασχηματισμού και στέλνει μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Επίσης, στο ίδιο μοτίβο, κάνει «άνοιγμα» προς όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν αξιοποιηθεί προς το παρών, δηλώνοντας: «θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου, είτε κατέχουν κάποιο αξίωμα είτε όχι, οι οποίοι πλαισιώνουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, βρίσκονται δίπλα μου και με στηρίζουν».

1 σχόλιο:

  1. το Θεατρο στο Δασάκι πότε θα λειτουργήσει? φροντιζεται εκει η δημοτικη περιουσία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News