Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Η κυβέρνηση διορίζει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο Πρέσβη εκ Προσωπικοτήτων

Η Ελλάδα έπειτα από πολλά χρόνια θα δει πολιτικό εν ενεργεία να εγκαταλείπει τόσο νωρίς την ενεργό δράση για να αναλάβει αξίωμα πρέσβη

Μια υπογραφή φέρεται να χωρίζει τον Αρη Σπηλιωτόπουλο από το Διπλωματικό Σώμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η στήλη του «Πρώτου Θέματος» themaleaks, η Ελλάδα έπειτα από πολλά χρόνια θα δει πολιτικό εν ενεργεία να εγκαταλείπει τόσο νωρίς την ενεργό δράση για να αναλάβει αξίωμα πρέσβη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η απόφαση στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ληφθεί εδώ και πολύ καιρό με το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο διορίζεται πρέσβης εκ προσωπικοτήτων να είναι ήδη υπογεγραμμένο από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και να βρίσκεται στα συρτάρια του Προεδρικού Μεγάρου.


Ομως, η ανάδειξη του πρώην βουλευτή της ΝΔ σε πρέσβη εκ προσωπικοτήτων έχει καθυστερήσει και δεν έχει λάβει και την τελευταία υπογραφή, εκείνη του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς είχε συμπέσει με την προεδρική εκλογή.

Ειδικότερα, ο φάκελος με τον διορισμό, όπως αναφέρουν τα themaleaks, έφτασε στην Ηρώδου Αττικού λίγο προτού ολοκληρωθεί η θητεία του Κάρολου Παπούλια, ο οποίος δεν θέλησε να βάλει την υπογραφή του κάτω από μια τέτοια απόφαση και άφησε το ζήτημα σε εκκρεμότητα στον διάδοχό του.

4 σχόλια:

  1. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΒΡΗΚΑΝΕ; ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτά για μην αναρωτιούνται οι νδημοκρατες που δε φύγαν ποτέ!!!! ποιοι είναι σήμερα με την παράταξη και ποιοι στηρίζουν τσίπρα και ποιος ο ρόλος του κωστάκη....δεν θέλουμε τον ανίκανο καραμανλή!καταλάβετέ το! είναι συνυπεύθυνος και συν-ανίκανος με τον ΓΑΠ .....τέλος αυτοί η Ελλάδα αλλάζει σελίδα με νέους ανθρώπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια παραταξη ..μωρε ???? που βολοδερνεται απο δω κι απο κει !!!!! Την μια "καθεται" στην μαστιγα πασοκ- αυριο θα την "καβαλλησει" ο Αλμωπαιος ποταμος" μεθαυριο κουνιεται ,να την "διπλαρωσει" ο σφυριζα ..Ιμιτασιον καταστασεις , και "γιαλαντζι" πατριωτες ...μικρη διαρκεια εχουν !!!!

      Διαγραφή
    2. 5.55 μην κρίνεις εξ ιδίων.....η παράταξη υπάρχει και είμαστε όλοι εμείς που ποτέ δε ψηφίσαμε τίποτε άλλο κ ούτε πρόκειται γιατί πολύ απλά μόνο η ΝΔ μας εκφράζει...εσείς που πάτε παντού δεν μπορείτε να έχετε άποψη για το σπίτι μας..συγνώμη αλλά να κοιτάτε τα δικά σας χάλια και εμείς το δικό μας...την ΝΔ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News