Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Ο Ξηρός αρνείται το βραχιολάκι λόγω θρησκείας και των Προφητειών της Αποκάλυψης...

Tην άρνησή του να φορέσει το βραχιολάκι εξέφρασε ο καταδικασμένος για την τρομοκρατική δράση της 17Ν Σάββας Ξηρός. Για ποιους λόγους δεν θέλει να το φορέσει 

Αρνείται να φορέσει βραχιολάκι ο ο καταδικασμένος για την τρομοκρατική δράση της 17Ν Σάββας Ξηρός και αυτό λόγω θρησκείας και των... Προφητειών της Αποκάλυψης.

Τάδε έφη ο Ξηρός μιλώντας στο κανάλι E TV.
"Ο πρώτος και κυριότερος λόγος είναι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Δηλαδή αυτό περιγράφεται ακριβώς στην Αποκάλυψη ως μέσον χωρίς το οποίο δεν μπορεί κάποιος να μετέχει στην κοινωνική ζωή και τείνει να επιβληθεί με διάφορους τρόπους σε όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες", είπε και προσέθεσε πως "αυτός ο τρόπος επιτήρησης προσπαθεί να επιβληθεί με κάθε τρόπο στη σύγχρονη κοινωνία. Δηλαδή, το να δοκιμάζεται πιλοτικά αυτό το σύστημα σε κατάδικο, σε κρατούμενο, δηλαδή κάνουν ένα πείραμα σε πραγματικές συνθήκες. Τώρα πρέπει να επεκταθεί σε ευαίσθητους τομείς, δηλαδή ποιοι δουλεύουν σε αεροδρόμια, όπως έγινε το 2004 με τα βιομετρικά στοιχεία στα αεροδρόμια, τα οποία σήμερα έχουν επεκταθεί και στις τράπεζες και σε άλλα".

Μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στους ιατρικούς λόγους για τους οποίους δεν δέχεται το βραχιολάκι o Σάββας Ξηρός είπε ότι δεν θα μπορεί να κάνει καμία εξέταση, ούτε καρδιογράφημα, ούτε μαγνητική, ούτε αξονικές.

"Προτίθεμαι να μην το δεχτώ, χωρίς να θέλω να πω τίποτα για τον καινούργιο νόμο. Ο καινούργιος νόμος πέρασε με δυσκολία και η κυβέρνηση φάνηκε να δείχνει αποφασιστικότητα και αντοχή", είπε. 

---
Πηγή: news247.gr

7 σχόλια:

  1. ο κοσμος καιγετε και η χωρα ασχολητε με δολοφονους, ελεος δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τον παρακαλεσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν μπήκε φυλακη του ευχήθηκα μη σώσει να δει ξανά το φώς του ήλιου, τώρα που η ευχή είναι κατά 85-90 % πραγματοποιημένη,να του ευχηθω κακό ψοφο να χει, η πάει πολύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, όχι κι έτσι!!! Είναι παράλογο, εσύ μορφωμένος άνθρωπος, να σκέφτεσαι έτσι. Είναι παράλογο.... Ντροπή

      Διαγραφή
  4. ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΒΡΗΚΕ ΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΑΣΕΙ,ΕΦΟΣΟΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!! ΝΑΙ ΡΕ,ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΞΑΡΡΩΣΤΟΣ ΝΑ ΠΑΛΟΥΚΩΘΕΙ ΜΕΣΑ,ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ,ΑΣ ΕΠΟΜΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι " θρησκευτικές πεποιθήσεις" των ποιών πολιτισμένων χριστιανών επιτρέπουν ή/και επιβάλουν την καταδίκη σε πείνα, άρα και σε θάνατο, τόσων ανθρώπινων ζωών;
    Όταν η υποκρισία οναμάζεται χριστιανισμός ή όπως αλλιώς... τότε ...
    Το "ου φονεύσεις" δεν διαχωρίζει με ποιόν τρόπο θα φονεύσεις ή γιατί.
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!
    Όχι, δεν διακιολογώ τους φόνους που έκανε ούτε τη δράση του. Αλλά, άλλο αυτό και άλλο να γινόμαστε ίδιας αντιληψης με αυτόν, ως προς τη συμπεριφορά μιας κοινωνίας.
    Όσοι ζητάτε αίμα στην αρρένα, από θέση ισχύος δεν διαφέρετε από τον κάθε Ξηρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News