Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Kαθηλωτικό: Μετανάστης που νόμιζε πως το παιδί του πνίγηκε, ξαφνικά το αντικρίζει ζωντανό στη Μυτιλήνη

Δείτε τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις την τραγωδία που ζουν οι μετανάστες που βρέθηκαν να παλεύουν με τη θάλασσα και μετρούν νεκρούς δικούς τους ανθρώπους. 

Στη Μυτιλήνη, μια από τις πιο δυνατές στιγμές, μια νίκη της ζωής, έκανε τους πάντες να δακρύσουν. 

Ηταν η στιγμή που ένας πρόσφυγας που νόμιζε πως το παιδί του πνίγηκε είδε τους άντρες του Λιμενικού να τον πλησιάζουν και να του το παραδίδουν σώο και αβλαβές. 



Ξέσπασε σε λυγμούς και δεν σταμάτησε να φιλάει και να αγκαλιάζει το παιδί του, όπως μεταδίδει το lesvosnews. 

Πηγή:www.iefimerida.gr

2 σχόλια:

  1. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ,ΑΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ,ΘΕΕ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα με καθηλώνει η σύσπαση πόνου στο πρόσωπο του ανθρώπου που αγκαλιάζει το παιδί! ίναι τόσο χαρακτηριστική που νοιώθω τον πόνο του. Νοιώθω το αν ήμουν εγω στη θέση του... Αναρωτιέμαι πότε θα υποστούν συνέπειες αυτοί που δημιουργούν αυτά τα δράματα. Μιλώ για την πολιτική και τους πολιτικούς που γεννούν τέτοιες συνθήκες και όποιον πάρει ο χάρος προς όφελλος σίγουρα όχι των λαών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News