Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Στο FINAL 4 η παιδική ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Η εκπληκτική δουλειά που έγινε όλη τη χρονιά στη Δόξα Εξαπλατάνου όσον αφορά στο παιδικό τμήμα έφερε αποτελέσματα καθώς οι μαυραετοί θα εκπροσωπήσουν την Αλμωπία στους τελικούς για την ανάδειξη της ομάδας που θα πάρει το πρωτάθλημα.

Υπό την αιγίδα του Γιάννη Τσαμαρδού ο προπονητής Ευθύμης Τσόρμπας έκανε πολύ καλή δουλειά υπήρξε προσήλωση από τους νεαρούς παίκτες μεγάλη βοήθεια από τους γονείς και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό που σίγουρα κάνει υπερήφανους όλους όσους ασχολούνται με τα παιδικά τμήματα που στο μέλλον θα στηρίξουν την προσπάθεια της ανδρικής ομάδας της Δόξας Εξαπλατάνου.

Ήδη αρκετά παιδιά χρησιμοποιήθηκαν και έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο καθώς και ταλέντο διαθέτουν και μεγάλο ζήλο. Οι τελικοί είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να δείξουν τι αξίζουν και παράλληλα μια ευκαιρία για να κατακτήσουν τον τίτλο στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας.

Η διοίκηση του Τάσου Λαμπρίδη στήριξε αυτή την προσπάθεια και στο μέλλον θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια όσον αφορά στα παιδικά τμήματα της Δόξας Εξαπλατάνου.

Υπεύθυνοι παιδικής ομάδας:
Πισσανίδης Χρήστος
Κοντίδου Άννα

Προπονητής:
Τσόρμπας Ευθύμης

Επίβλεψη:
Τσαμαρδός Ιωάννης

Παίκτες:
Τσαρίχας Ευστράτιος
Λαμπρίδης Γεώργιος
Καραγλάνης Αναστάσιος
Debrova Klajui
Μαυρόπουλος Δημήτρης
Δεμερτζίδης Γεώργιος
Χαλκίδης Κυριάκος
Παπαδόπουλος Δημήτρης
Καραηλίας Βασίλειος
Μποζίνης Θεοφάνης
Καλδηριμτσής Δημήτρης
Ζουμπούλης Πέτρος
Σαλλιού Φραντζέσκο
Καλαϊτζίδης Αποστόλης
Ασβεστόπουλος Βαγγέλης
Καρασμάνης Θανάσης
Κοροσιάδης Πέτρος
Μυλωνάς Ιωάννης
Βαϊρλής Δημήτρης

2 σχόλια:

  1. συγχαρητήρια.Το μέλλον είναι εδώ.Ελπίζουμε στην καθιέρωση των πιτσιρικάδων μας για μια αληθινή Δόξα Εξαπλατάνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News