Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Δράσεις του Γυμνασίου Πολυκάρπης

Δράσεις του Γυμνασίου Πολυκάρπης

Την Τρίτη 28 Απριλίου 2015 στα πλαίσια του μαθήματος των Γερμανικών πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Πολυκάρπης η επίσκεψη του Glossomobil ύστερα από πρόσκληση της καθηγήτριας των Γερμανικών κ. Ράπτη Αικατερίνης.

Πρόκειται για το πρόγραμμα΄΄ Τα Γερμανικά σε κίνηση΄΄ του Ινστιτούτου Goethe και στοχεύει στην προώθηση της Γερμανικής Γλώσσας και τη γνωριμία των μαθητών με την ιστορία και τον πολιτισμό της Γερμανίας, μέσα από μία διαφορετική σκοπιά του μαθήματος, όπως τις ομαδοσυνεργατικές δραστηριότητες, τα τραγούδια γερμανικών συγκροτημάτων και τα παιχνίδια.


Όλα αυτά βίωσαν οι μαθητές και των τριών τάξεων του Γυμνασίου, καθώς απασχολήθηκαν για ένα δίωρο από έμπειρους καθηγητές και ΄΄ταξίδεψαν΄΄ στη Γερμανία μέσα από τους χάρτες δραστηριοτήτων, τα μουσικά κομμάτια και τις ασκήσεις, διευρύνοντας έτσι τις γνώσεις τους.

Στην αυλή του σχολείου έπαιξαν και διασκέδασαν με το παιχνίδι των χρωμάτων και τις μπάλες.

Τέλος ανταμείφθηκαν και για την ενεργή συμμετοχή τους με διάφορα αναμνηστικά δωράκια.

Ήταν ένα ΄΄πολύχρωμο΄΄ μάθημα που θα ήθελαν να επαναλάβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News