Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Ολύμπου Αψάλου

Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Ολύμπου Αψάλου

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Ολύμπου Αψάλου ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για το παιχνίδι που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στην Έδεσσα.

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό Γαλατάδων είναι κρίσιμος και θα κρίνει ποια ομάδα θα παραμείνει στην Α1, γι’ αυτό αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι.

13 σχόλια:

  1. τελικα που θα γινει το παιχνιδι στο μανδαλο η στην εδεσσα γιατι σε προηγουμενο αρθρο που λεει (Το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ της ΕΠΣ Πέλλας) γραφει γηπεδο μανδαλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. opou k na gini apsaliotes iste xamenoi.kai na kserete tsampoukades se mas de pernane..gatakia mono stin apsalo kounieste ..gia elate tora na doume ti tha fate...gatakiaaaa apsaliotikaaa

      Διαγραφή
    2. Κανε μοκο εσυ βρεε αμπαλε ασχολεισου με την ομαδα σου

      Διαγραφή
    3. Αντε ρε ολυμπαρα παμε γερα ρε

      Διαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ 9 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΑΤΕ ΤΑ ΣΦΑΞΑΤΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΤ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tzipa de exete ekei sti enosi balte to tzalkani na to paiji jerete to kolpo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλώς ή κακως η Άψαλος δημιούργσησε αρκετές αντιπάθειες,τώρα ήρθε η ώρα να το πληρώσει αυτό και αγωνιστικά.Καθαρά και ποδοσφαιρικά.Έτσι κι αλλιως το συστημα των μπαραζ είναι άδικο.Οι Γαλατάδες τους κέρδισαν μέσα στην Αψαλο.Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την αψαλο την εριξε ο ηρακλης ασπρου παρτε το χαμπαρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΙΝΤΕ ΟΛΥΜΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KOTES EISTE OLOI APSALOS RE!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΥΜΠΑΡΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ... Σ.Φ ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News