Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Απίστευτος καβγάς Παπαδάκη - Αδωνι on air: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια - Διεκόπη η εκπομπή

Γεωργιάδης: «Να γλείφεις τον Τσίπρα θέλεις;» -Παπαδάκης: «Είσαι ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας»

Δεν είναι η πρώτη φορά που o Γιώργος Παπαδάκης και o Αδωνις Γεωργιάδης ανταλλάζουν βαριές κουβέντες και σκληρούς χαρακτηρισμούς μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, σήμερα όμως ο καβγάς τους δεν είχε προηγούμενο!

Στις 8.30 το πρωί στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών. Μάλιστα οι δύο άνδρες τσακώθηκαν τόσο πολύ που έπεσε ξαφνικά το σήμα της εκπομπής.
 Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε παρατήρηση στους καλεσμένους για τη θεματολογία της εκπομπής. Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδάκης είπε ότι δεν πρέπει οι καλεσμένοι να έρχονται με έτοιμη θεματολογία και να θέλουν να μιλήσουν για τα tweets τους ή για όσα δήλωσαν σε άλλες εκπομπές, αλλά θα πρέπει να τον αφήνουν να κατευθύνει τη συζήτηση. Ο Άδωνις Γεωργιάδης θεώρησε ότι το σχόλιο αφορούσε αυτόν που θέλησε να μιλήσει για το θέμα Παρασκευόπουλου και αντέδρασε. Απείλησε με αποχώρηση και είπε στον παρουσιαστή «να γλείφεις τον Τσίπρα θέλεις;».

Μόλις άκουσε αυτά τα λόγια ο Γιώργος Παπαδάκης έγινε έξαλλος σηκώθηκε όρθιος και αποκάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη «τον μεγαλύτερο κωλοτούμπα» και «μεγαλύτερο υβριστή του Προέδρου της Δημοκρατίας». Ο Αδωνις Γεωργιάδης ρώτησε: «Τότε γιατί με καλείς;» για να λάβει την απάντηση «θέλω και κωλοτούμπες στην εκπομπή μου». Τότε ο βουλευτής της ΝΔ σηκώθηκε προφανώς για να αποχωρήσει και έπεσε βιαστικά το σήμα της εκπομπής.


---
Πηγή: protothema.gr

12 σχόλια:

  1. Όχι και κωλοτούμπας.
    Τσίρκο, ναί.
    Γελοίος, μάλιστα.
    Σαλτιμπάγκος, σίγουρα.
    Σχιζοφρενής, δεκτό.
    Όχι όως κωλοτούμπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..ενω ο παπαδακης ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, αλλη παπαρα και αυτος

      Διαγραφή
    2. σχιζοφρενη να πεις τον μπαμπα σου καραγκιοζη πανηλιθιε, καλα σας πηδαει ο Αδωνης και κανετε ολοι μοκο

      Διαγραφή
  2. Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αν είναι εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ όπως λες, ξέρω όμως ότι όσο μεγαλώνει ο Παπαδάκης ολισθαίνει προς τη γελοιότητα. Θεωρεί τον εαυτό του ότι μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον ΑΝΤ1 πρέπει να είναι στο απυρόβλητο. Θέλει άβουλα όντα και γλάστρες τους συνεργάτες του που δεν τους αφήνει να έχουν άποψη και να την πουν. Με τα σαχλά αστειάκια του νομίζει ότι γίνεται σπουδαίος.

      Διαγραφή
    2. μπραβο ρε 1.30 ν αγιασει το στομα σου, καλα τα λες, νομιζει οτι καποιος ειναι και κατανταει γελειος και κουραστικος

      Διαγραφή
  3. ο παπαδακης κανει τον μαγκα στην αρχη παντα και μετα τους γλυφει ολους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eutuxws den itan o prokopis paulopoulos na tous plakwne olous kai na eixame makeleio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχως δεν ητανε ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ -να πεις- και να ουρλιαζει ο Παπαδακης , οχι .οχι .....και ο πακης να κανει τουμπεκι .....

      Διαγραφή
  5. Ο φασισμος δεν εχει προσωπο...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπράβο Αδωνη πέστα! σε γουστάρω έχεις και ωραία γυναίκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News