Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

«Λάδι» την έβγαλε ο Παπακωνσταντίνου: Ένοχος για πλημμέλημα - Δεν πάει σε καμία περίπτωση φυλακή

Για το αδίκημα της απιστίας κατά του Δημοσίου, ο κ. Παπακωνσταντίνου κρίθηκε αθώος, κάτι που τον έκανε να χαμογελάσει στο άκουσμα της είδησης

Ένοχος μόνο για το αδίκημα της νόθευσης εγγράφου κρίθηκε ο πρώην υπουργός, Γιώργος Παπακωνσταντίνου και μάλιστα σε βαθμό πλημμελήματος, κάτι που σίγουρα δεν πρόκειται να τον οδηγήσει σε κελί της φυλακής.

Για το αδίκημα της απιστίας κατά του Δημοσίου, ο κ. Παπακωνσταντίνου κρίθηκε αθώος, κάτι που τον έκανε να χαμογελάσει στο άκουσμα της είδησης.

Η ακροαματική διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή.


Η εισαγγελική αρχή πρότεινε να μην γίνει δεκτό το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, με τους συνηγόρους υπεράσπισης να προσπαθούν να αντικρούσουν αυτό το επιχείρημα.

Ωστόσο, εάν τελικά θα γίνει δεκτή ή όχι η πρόταση της εισαγγελέως θα αποφανθεί το δικαστήριο.

---
Πηγή: newsit.gr

9 σχόλια:

  1. Καθαρισε ο Παπακωσταντινου .. με ενοχη για πλημμελημα και δεν θα εκτισει ουτε μια μερα στη φυλακη παρα το γεγονος οτι το Ελλην δημοσιο ζημιωθηκε εκατ ευρω . Μονο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι στη φυλακη ,γιατι ειναι ο εχρος της διαφθορας !!!! Τα λαμογια της πολιτικης παντα ξεγλιστρουν ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ παλιοναζι να χερεσε με την χρυση αυγη μπραβο

      Διαγραφή
  2. ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΑΔΟΘΗΚΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ... ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟΥΤΟ.ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΕΝΝΕΙΘΩ ΕΔΩ ,ΓΙΑΤΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανε να ζεις αλλου ποιος σε κραταει.... ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγνωμη ρε παιδιά,αλλά με το ζόρι να είναι ένοχος? εδω υπάρχουν πολιτικοι που εκλεγονται 40-50 χρονια και τη βγαζουν καθαρή.Ο 45χρονος Παπακωνσταντίνου τα φταίει όλα? λέω μια άποψη....και επισης...η χρυση αυγη θεωρειτε για εγκλήματα σχεδόν ίδια με των Ναζί ! Γίνεται σύγκριση? δυστυχως δεν έχουμε σχολεία.Υπάρχει κόσμος που μιλάει για αυτους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυττα να βγαλεις τις τσιμπλες απ τα ματια σου και την καραμελλα απ τον στομα σου παλιο πρασινοτενεκε ,που τολμας να συγκρινεις την πρασινη εγκληματικη οργανωση που ρημαξε τοσα χρονια την χωρα { διαφθορα -ρεμουλα -κλεψια -κλπ και οτι αλλο βρωμικο υπαρχει ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΑΝΑ }με την Χρυση Αυγη

      Διαγραφή
  5. το πρόβλημα είναι ότι ενω ο Ήλιος βγαίνει απ την ανατολή σύμφωνα με τους επιστήμονες, σε κάποιους συμπολιτες μας δωθηκε άλλη εντυπωση.Γενικά ,πρόβλημα προσαρμογής στη χώρα μας έχουν ΟΣΟΙ διαμόρφωσαν γνώμη για τη ζωή βασισμένη στα σχολικά βιβλία και την οικογένεια τους Μόνο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλοί οι φίλοι της φυλακής! Πραγματικά εντυπωσιακή η ευκολία με την οποία τόσοι πολλοί τη θεωρούν σχεδον πανάκεια. Τελικα, ο φυλακισμένος στην ψυχή...Πολλά τα απωθημένα, απούσα η σκέψη και κυρίως η κριτική σκέψη...
    Πρόταση: για όοολους αυτούς που μας εξαθλίωσαν και εξαθλιώνουν για το ...καλό μας, εγώ θέλω μόνο αυτό: να υποχρεωθούν να ζήσουν αυτοί και οι οικογένειές τους με 751 Ε (έστω αυτό που θα...) το μήνα. Όλα τα άλλα περιουσιακά τους να δημευτούν (κινητά, λογαριασμοί, ακίνητα ..). Μόνο έτσι θα τιμωρηθούν, αλλά και θα νιώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News