Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Σε δημοπρασία το εστιατόριο των Λουτρών

Αυτή την απόφαση έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών

Σε δημοπρασία αναμένεται να βγει το επόμενο διάστημα το εστιατόριο των Λουτρών, καθώς λήγει το συμβόλαιο το οποίο υπάρχει μέχρι σήμερα με τον ενοικιαστή.

Αυτή την απόφαση έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Προέδρου και Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το Πάσχα θα αποφασιστούν οι όροι της δημοπράτησης, οι οποίοι αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυστηροί.

Είναι ενδεικτικό, ότι σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες το ποσό έναρξης υπολογίζεται στις 60.000 ευρώ και θα αφορά το διάστημα 4+2 χρόνια, ενώ ο ενοικιαστής θα κληθεί να καταβάλει τα ενοίκια των δύο πρώτων ετών, όπως έγινε και στην περίπτωση του αναψυκτηρίου.

10 σχόλια:

  1. Ελα οι τρεις λεφταδες να. το χτυπησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνα με την πριν απο λιγες μερες δημοπρατηση, θεωρω οτι το ποσο εκκινησης για τον εν λογω χωρο πρεπει να ειναι πανω απο 150 χιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11,21 na to nikiasoyne ueloyne oxi na to agorasoyne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ!!! ΔΗΜΑΡΧΕ, ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι βλακας? το εστιατοριο νοικιαζετε εδω και 100 χρονια, μαλλον δεν εχεις τι να κανεις και γραφεις μαλακιες, παιξε καλυτερα με τη γυναικα σου, και αν δεν εχεις παιξε με το πουλι σου....θα σου κανει καλο

      Διαγραφή
    2. ...ΑΝ ΘΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΦΙΛΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ, ΑΠΛΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ, ΣΚΟΥΨΕ

      Διαγραφή
    3. ο ρομπεν των τρυπων ειναι και ρομπεν των νοικιαστηριων,ολα τα νοικιαζουμεεε εδω το καλο πράμα..τ εχει σειρα?χμμμμμμμμ για να μαντεψω..

      Διαγραφή
    4. Εσυ 11.58 κανε μια φουσκα με τν μυξα σου σκατιάρη που θες να εχεις και αποψη

      Διαγραφή
  5. Sto telos tis pentaetias den tha exei to ma dioikisei. Tha ta exei noikiasei ola.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News