Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΕΠΣ Πέλλας: Ο απόηχος των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

 
ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑΙΑ Η ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ

Με το τρίποντο έφυγε από την Υδραία η Ένωση Τσάκων μετά από το συγκλονιστικό παιχνίδι όπου η επίθεση της ομάδας του Μιχάλη Μαυρίδη πετούσε φωτιές. Η καλή εμφάνιση του Χρήστου Πέτσου μετά τον τραυματισμό και την μεγάλη αποχή που είχε ήταν ότι πιο ενθαρρυντικό ενώ στα υπόλοιπα ματς στόχος είναι η αξιοπρέπεια της Ένωσης.

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Με μεγάλη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης Λουτρακίου πήρε τους τρείς βαθμούς και πλησίασε στην κορυφή. Η ομάδα του Μάκη Δεμίρη στάθηκε πολύ καλά, ήταν πολύ διαβασμένη και αφού ήρθε το πρώτο γκολ από τον Μπίλη Κυριακίδη όλα έγιναν απλά και η νίκη δίνει άλλο αέρα ενόψει της συνέχειας όπου περιμένουν πολύ δύσκολα παιχνίδια που θα κρίνουν την έκβαση του πρωταθλήματος.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΨΑΛΙΔΑ Ο ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ

Όχι μόνο πήρε το διπλό στα Άθυρα ο Άρης Αμπελείων αλλά ήρθαν και ευχάριστα μαντάτα από το Μελίσσι όποτε διπλό όφελος για τους κιτρινόμαυρος. Η ομάδα του Γιάννη Γυρίχιδη καθάρισε νωρίς το παιχνίδι παίζοντας σαν πρωταθλήτρια και πλέον κρατά την τύχη στα χέρια της έχοντας περιθώρια και για να χάσει κάποιους βαθμούς χωρίς όμως να χάσει την πρώτη θέση.

ΑΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ

Αν και αδιάφορος ο ΠΑΟΚ Αραβησσού πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Πενταπλάτανο, έχοντας για σκόρερ τον Σίμο Προδρομίδη. Οι απρόμαυροι αν και είχαν ελλείψεις κατάφεραν να σταθούν επάξια και να φύγουν από το γήπεδο με το κεφάλι ψηλά, διαψεύδοντας όλους όσους υποστήριζαν το αντίθετο για το παιχνίδι αυτό.

ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Η ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

Χάρη στο γκολ – πέναλτι του Κώστα Φάβα στην αρχή του παιχνιδιού η Δόξα Μελισσίου πήρε το ντέρμπυ με τον Παλιό Μυλότοπο και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση των προνομιούχων θέσεων όπου πλέον η ομάδα του Πέτρου Λιτοβολή αναμένεται να χτυπήσει με αξιώσεις όσες ελπίδες έχει για να πετύχει τον στόχο της χωρίς να έχει άγχος αφού η μέχρι τώρα πορεία της κρίνεται άκρως επιτυχημένη.

ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ Ο ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ

Αφού έπαιξε με την φωτιά τελικά πήρε την νίκη μέσα στον Ευρωπό Φούστανης ο Άρης Νησίου και συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά προνομιούχων θέσεων. Ένα παιχνίδι που έδειχνε να το κερδίζει η ομάδα του Βασίλη Κίτσου βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όμως τελικά πήρε το τρίποντο με τον Λάζαρο Τουρμάνη να λυτρώνει τους κιτρινόμαυρους στο τέλος.

ΑΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ, ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΑΡΝΙΣΣΑ

Με το διπλό γύρισε στην βάση του ο Μ.Α. Όρμας που αν και αδιάφορος βαθμολογικά πήρε τους τρείς βαθμούς, δείχνοντας ότι παίζει για την πάρτη του και μόνο, χωρίς να χαρίζεται σε καμιά ομάδα. Με δύο γκολ στις αρχές της επανάληψης από τον Χρήστο Νούση και Χρήστο Σαμαρά, πήρε την νίκη έστω κι αν έπαιξε με δέκα παίκτες λόγω τις αποβολής του Γιάννη Μπίτσα με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου.

ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

Με όπλο την επιθετική δυάδα Γιώργος Γάτσος και Μάκης Καρυπίδης ο Μ.Α. Αρσενίου πήρε ένα ακόμα διπλό, αυτή την φορά μέσα στον Νέο Μυλότοπο. Η ομάδα του Κώστα Αλεξανδρίδη, δείχνει ασταμάτητη και ρολάρει πολύ καλά, παίζοντας για την νίκη οποιοδήποτε γήπεδο, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Στόχος οι νίκες μέχρι το τέλος και σε κάθε παιχνίδι να παίζει η ομάδα για το γόητρο και την ιστορία της.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ.Α. ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΡΙΖΑΡΙ

Με το βαθμό γύρισε στην βάση του, ο Μ.Α. Πέλλας απέναντι στο Ριζάρι κυνηγώντας ουσιαστικά μία νίκη γοήτρου αφού ιδιαίτερος βαθμολογικός στόχος δεν υπήρχε, για την ομάδα του Λάζαρου Μακρίδη. Ωστόσο, ήταν μια καλή ευκαιρία να χρησιμοποιηθούν αρκετά νέα παιδιά, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής και φυσικά να δείξουν ότι στο μέλλον μπορούν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα τους.

ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ

Μετά το σπουδαίο διπλό στο Ριζό ήρθε και το διπλό στην Νέα Πέλλα για να διατηρείται σε βαθμολογική θέση που οδηγεί στα πλαιη οφ. Ο Ηρακλής Άσπρου , διαψεύδει τις Κασσάνδρες που μιλούσαν για ξεφούσκωμα της ομάδας του Δημήτρη Τομπάζη. Οι κυανόλευκοι με όπλο την εμπειρία αλλά και την μεγάλη αξία των παικτών τους παίρνουν τα περνούν τα εμπόδια με τον τρόπο τους και πλέον το ντέρμπυ με τον Εδεσσαϊκό θα κρίνει πολλά γι΄ αυτούς που βλέπουν ακόμη και την πρώτη θέση.

ΝΙΚΗ- ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ

Χάρη σε εάν γκολ του Δημήτρη Τσιούπρου , η Δόξα Ριζού πήρε την νίκη και σχεδόν εξασφάλισε την παραμονή της στην Α1. Η ομάδα του Χρήστου Καρκαμάνη, άξια και με το σπαθί της παραμένει στην Α1 και στα υπόλοιπα παιχνίδια υπάρχει ευκαιρία να χρησιμοποιηθούν και κάποια νέα παιδιά που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ

Αν και βρέθηκε με το πιστόλι στην πλάτη ο Αλμωπός μέσα στα Γιαννιτσά, τελικά στην επανάληψη γύρισε το παιχνίδι και πήρε την νίκη που τον κράτησε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Τάσου Ταουσάνης και Χρήστος Τσαουσίδης, λύτρωσαν του κυανόλευκους που την Τετάρτη έχουν ρεπό και θα ξεκουραστούν ενόψει των μεγάλων αγώνων που θα κρίνουν το πρωτάθλημα.

ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΡΙΖΑΡΙΟΥ

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Ορφέας Ριζαρίου εναντίον της Πέλλας και αυτό ήταν που ικανοποίησε τους υπευθύνους της ομάδας. Στο πρώτο μέρος, ο Ορφέας ήταν πολύ καλός, πήρε το προβάδισμα με τους Χρήστο Τσακώνη και Ντόρη Καραολάνη, όμως η αποβολή του Παπατούση άλλαξε και δεδομένα και ήρθε η ισοφάριση, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα, αφού ήδη σκέφτονται την επόμενη χρονιά.

ΠΗΡΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΧΕΙ Η ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ

Επανήλθε στις νίκες έστω χωρίς αγώνα η Αστραπή Ζέρβης εναντίον της Περίκλειας και ελπίζει για την άνοδο στης Α΄ Κατηγορία. Βέβαια όλοι μαζί, παίκτες και διοίκηση γνωρίζουν ότι η άνοδος περνάει από την Πολύκαρπη , όπου όπως φαίνεται θα παιχτούν οι κόποι μια χρονιάς.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Χωρίς ιδιαίτερο κόπο , πήρε το τρίποντο η Δόξα Μεγαπλατάνου καθώς ο Άρης Θεοδωρακίου αποδείχθηκε πολύ εύκολη λεία για τους επίδοξους πρωταθλητές. Η ομάδα του Μπάμπη Παυλίδης, πήρε την νίκη σαν να έκανε προπόνηση και θέλει το απόλυτο μέχρι το τέλος για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δικαιώνοντας όλους αυτούς που πίστευαν από την αρχή ότι θα τα καταφέρει.

ΠΗΡΕ ΝΙΚΗ- ΑΝΑΣΑ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ

Έπρεπε να πάρει το τρίποντο ο Μακεδονικός Ίδας με την Δωροθέας και το έπραξε παίρνοντας μαζί και βαθιά βαθμολογική ανάσα. Με τον τραυματία Τρύφων Δημητρίου να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή, οι παίκτες τα έδωσαν όλα και έφτασαν στην πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τις περιπέτειες όσον αφόρα την επιβίωση τους στην Α΄ Κατηγορία. Ο Μακεδονικός χρειάζεται κάποιους βαθμούς και θα προσπαθήσει στα υπόλοιπα ματς για να μην μπλέξει σε άλλες ιστορίες.

ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ

Το ζητούμενο στο παιχνίδι με την Άψαλο ήταν οι τρεις βαθμοί για τον Εδεσσαικό που βλέπει το ντέρμπυ στο Άσπρο όπου κρίνονται πολλά. Οι Τριαινοφόροι , που στον δεύτερο γύρο κάνουν πορεία εντυπωσιακή, γνωρίζουν ότι στο επόμενο ματς παίζεται όλη η χρονιά και θέλουν να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών των φίλων τους, ωστόσο γνωρίζουν ακόμα ότι ο αντίπαλος τους είναι μια πολύ δύσκολη έδρα.

ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Με το διπλό όπως αναμενόταν έφυγε από τον Προφήτη Ηλία ο Φίλιππος Σταυροδρομίου και συνεχίζει να ακολουθεί κατά πόδας τους προπορευόμενους . Η ομάδα του Πέτρου Σεραίδη θέλει να προλάβει το τραίνο των πλαίη οφ ελπίζοντας φυσικά σε στραβοπάτημα των άλλων διεκδικητών στις εναπομείναντες αγωνιστικές.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ

Επανήλθε στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο Αρσένι η Νίκη Καλής καθώς λύγισε την αντίσταση των Εσωβάλτων σε ένα παιχνίδι φωτιά. Η ομάδα του Μπάμπη Κρητίδη ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς και πήρε καθαρά τους τρεις βαθμούς κλείνοντας παράλληλα κάποια στόματα που πριν το παιχνίδι έλεγαν αλλά πράγματα όσον αφορά την έκβαση του αγώνα. Πλέον η παραμονή είναι γεγονός , αρκεί να υπάρχει προσοχή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

ΝΕΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ

Νίκη που τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στην άνοδο πέτυχε ο Μακεδονικός Μεσημερίου με αντίπαλο τον γειτονικό Φίλιππο Φλαμουριάς. Η ομάδα του Νίκου Δούμου, πήρε αυτό που ήθελε και στις αγωνιστικές που απομένουν , θέλει το απόλυτο για να επιστέψει στην Α΄ Κατηγορία μετά από έναν μαραθώνιο όπου οι παίκτες έχουν ανταποκριθεί και αξίζουν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση μιας εκ των προνομιούχων θέσεων.

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ

Επιτέλους νίκη για τον Ακρίτα Σωσάνδρας που πήρε το ντέρμπι με την Ένωση Πολυκάρπης- Μοναστηρακίου χάρη σε ένα γκολ του Γιώργου Καραγιαννίδη. Με αυτή την επιτυχίας ο Ακρίτας έδειξε ότι δεν έχει σκοπό να χαριστεί σε καμιά ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

ΝΙΚΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Αν και βρέθηκε να χάνει στις αρχές της επανάληψης η Δόξα Εξαπλατάνου από τους Γαλατάδες τελικά έκανε την ανατροπή με σκόρερ του Φιλωτειανούς άσσους της Βαγγέλη Βακιάνη και Βασίλη Τσόρμπα και σχεδόν εξασφάλισε την παραμονή της στην Α1. Η ομάδα του Γιάννη Τσαμαρδού έδειξε χαρακτήρα όταν η μπάλα ήταν βαριά και τελικά η νίκη αυτή αποδείχθηκε χρυσή για τους μαυραετούς.

ΑΝΑΠΤΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Νίκη που προκάλεσε έκπληξη σε όλους πήρε η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου αφού υποχρέωσε σε ήττα τους πρωτοπόρους Προμάχους. Η ομάδα του Πέτρου Παπαπέτρου, ήταν ψυχωμένη και έκλεψε την νίκη χάρη στον Δημήτρη Ζαχαράκη που δήλωσε παρών στην υπόθεση γκολ για μια ακόμα φορά. Το πρόγραμμα δείχνει ευνοϊκό για τους Λύκους που μπορούν να παραμείνουν στην Κατηγορία.

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

Έχασε την ευκαιρία για μία νίκη που θα ήταν το βήμα για την παραμονή του στην Κατηγορία ο Φίλιππος Γιαννιτσών, αφού ο αντίπαλος του ο ΠΑΟΚ Αραβησσού παρουσιάστηκε με ελλείψεις. Η ομάδα του Νίκου Δήμογλου, εμφανίστηκε με πολύ άγχος, έκανε μέτρια εμφάνιση και ευτυχώς προς το τέλος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Δημήτρη Βλάχου.

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ Η ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ

Αυτό που έπρεπε έκανε η Νίκη Αξού, που επικράτησε του Παλαίφυτου αξιοποιώντας την έδρα της και έτσι πήρε τους τρείς βαθμούς που την έχουν σε θέση ασφαλείας στην βαθμολογία. Η ομάδα του Νίκου Τσιρογιάννη ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαια στην επιτυχία με τους συνήθειες υπόπτους Αντώνη Τζεβελέκρη, Λέντι Ουρούτσι, Μιχάλης Δημητριάδη να βρίσκουν τα δίχτυα του Άρη Παλαίφυτου.

ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ

Νίκη - παραμονή πήρε η Δόξα Μαυροβουνίου που χάρη σε ένα γκολ του Θόδωρου Καραφουλίδη καθάρισε την Καρυώτισσα και πήρε τους τρεις βαθμούς. Οι «μαυραετοί» ξύπνησαν από τον λήθαργο και με τις δύο συνεχείς νίκες με Αραβησσό και Καρυώτισσα κλείδωσαν την παραμονή, κάτι που βάση της εικόνας τους δικαιούνται απόλυτα. Πλέον μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα παίξουν για το γόητρο τους ενώ θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και κάποια νέα παιδιά.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News