Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δυναμική παρουσία Μακεδονικών Συλλόγων της Πέλλας στην εκδήλωση για τον Εμμανουήλ Παππά

Δείτε τις φωτογραφίες

Την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε η ΠΡΩΤΗ εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, υπό την αιγίδα της Υφυπουργού Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κας Μαρίας Κόλλια - Τσαρουχά.

Τελέσθηκε Τρισάγιο από τον Παναγιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο στο μνημείο του Μακεδόνα αρχιστράτηγου της Επανάστασης του 1821 Εμμανουήλ Παππά, που βρίσκεται απέναντι από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της νεοσύστατης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων από τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Τάτσιο στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών.

Ακολούθησε διάλεξη από τον κ. Σπυρίδωνα Σφέτα, Καθηγητή Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ με θέμα «Ο Εμμανουήλ Παππάς και το Βαλκανικό περιβάλλον».

Εκτός από την Υφυπουργό κα Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά και τον Παναγιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο, παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Παύλος Τσότσος, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος Μπίνος, Αντιδήμαρχοι από διάφορους Δήμους της Μακεδονίας, εκπρόσωποι ενώσεων αποστράτων, εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων και ο Διευθυντής του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα κ. Βασίλειος Νικόλτσιος.

Τέλος στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου που συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας για τη σύστασή της και ευχήθηκαν καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:


































10 σχόλια:

  1. μακεδονια γη ελληνικη!μπραβο στους συλογους μας και ποιο πολυ μπραβο σε καποιους συλογους που γυρισαν στην πραγματικη μακεδονια των ηρωων και οχι τον γυφτων που απο το τιποτα εγιναν μακεδονες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με συγχωρείς πολύ φίλε 11.13 αλλά αν δεν είσαι βλαξ είσαι βαλτός για να προκαλέσεις τα σχόλια της... άλλης πλευράς. Λυπάμαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδω ρε φιλε ονομαστηκαν Γεωργιανοί σε έλληνες.Οι γυφτοι βαφτιζονται οπου ζουν.στην ελλαδα λεγονται έλληνες γυφτοι,στα σκοπια σκοπαινοι γυφτοι στη γερμανία γερμανοι γυφτοι... και πάει λέγοντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπαρχει σκοπιανος γυφτος,ολοι οι σκοπιανοι γυφτοι ειναι που κατοικούν πανω σε ενα κομμάτι της Ελλαδος μας..

      Διαγραφή
  4. ζουμε σε μια εποχη ,όπου ότι λέει η ταυτότητα αυτό φωναζεις ότι εισαι.Δυστυχως το τι αίμα κυλάει στον καθένα μόνο τα εργαστήρια το ξέρουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ως συνηθως ο Δημος Πελλας και ο Δημαρχος του ΑΠΩΝ. Θα μου πειτε δεν εχει χρονο για τετοια, γιατι ειναι απασχολημμενος με σοβαροτερα θεματα απο οτι η Ελληνικοτητα της Μακεδονιας. Μπραβο στον Δημαρχο Αλμωπιας για την παρουσια του και στην σελιδα σας για την καλυψη και το ρεπορταζ της εκδηλωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δήμαρχος αλμωπιας εχει λύσει όλα τα προβλήματα του τόπου του και κανει τις βολτουλες του!

      Διαγραφή
    2. Eνω ο δημαρχος πελλας εχει τρελαθει στα εργα και δεν προλαβαινει να κανει τις βολτουλες του. Αφου παει για υπνο απο τις 8'00 μμ, για να οραματιστει τι εργο θα κανει το επομενο πρωι. Ρε ποιοι μας διοικουν και μας δουλευουν ψιλο γαζι....

      Διαγραφή
  6. φουλ δεξιά ε? χαχαχα δεξια και βάλε...μόνο αυτοι είναι έλληνες...χαχαχα ε ρε Ανθιμε πως τα δουλευεις τα παιδακια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσο μαλακας μπορει νασε....Παντως Βαφειαδη μπραβο για το θεμα, εκπροσωπεις επαξια την αλμωπια.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News