Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Η απαξίωση της Αλμωπίας: Μετακίνηση, αναμονή, χαμένες ώρες στη ΔΟΥ Έδεσσας

Γράφει ο Σταύρος Κοφτερός

Η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση που συντελέσθηκε στην Ελλάδα δεν έχει τελειωμό.. Σόρυ... η ταλαιπωρία των πολιτών δεν έχει τελειωμό.

Ουρά απο Αριδαιώτες χθες στην ΔΟΥ Έδεσσας στο τμήμα Αριδαίας.

Τρομερή εφεύρεση. Τμήμα Αριδαίας στην Έδεσσα.

Μετακίνηση, αναμονή, χαμένες ώρες... Πρέπει να νιώθουν πολύ υπερήφανοι οι εγκέφαλοι που υλοποίησαν το μεγαλύτερο σχέδιο χειραγώγησης του ηθικού των πολιτών. Το σχέδιο τους λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία. Περισσότερο δεν θα μπορούσε κανένας εν έτει 2015 να απαξιώσει περισσότερο τον πολίτη.

Όχι Β' ούτε Γ' αλλά Ω' κατηγορίας αισθάνεται ότι είναι αυτός που περιμένει ώρες, που χάνει ώρες και στο τέλος χάνει και το μεροκάματο του για να εκπληρώσει σαν πατριώτης το καθήκον του.

Οι σημερινοί κυβερνώντες είναι πλέον συνυπεύθυνοι γιατί δεν διακρίνω ούτε ίχνος σκέψης να διορθωθεί η κατάσταση. Το να συντηρείς και να ανέχεσαι κάτι που μπορείς να διορθώσεις έχει την ίδια βαρύτητα με το να το υλοποιείς.

Γράφει ο Σταύρος Κοφτερός

7 σχόλια:

  1. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ουτε νερο μην πιειτε απο Εδεσσα. κριμα για την Αριδαια ,,νεκρη πολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ;;;;;;;ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;;;AΣ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι μια γροθια επρεπε να ειμασταν οι Αρδαιοτες .αλλα αρ.........δια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σκεπτικό αυτών των...εγκεφάλων είναι ίδιο μ' εκείνων που το 1998 έφτιαξαν τον Καποδίστρια, με αποτέλεσμα να καταργηθούν οι Κοινότητες και να προκύψουν οι νέοι διευρυμένοι Δήμοι στην χώρα, οι οποίοι δήθεν θα βελτίωναν τις υπηρεσίες στους πολίτες. Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν να καταταλαιπωρούνται οι κάτοικοι των χωριών, εντέλει να χάσουν και τις λιγοστές υπηρεσίες που τους προσέφεραν μέχρι τότε οι Κοινότητες, αλλά και οι Δήμοι να καταντήσουν έτσι όπως κατάντησαν σήμερα, Τότε όμως αγαπητέ Σταύρο, όχι μόνο δεν είχες τις ίδιες ευαισθησίες, αλλά ήσουν με το πλευρό των.....τρομερών εγκεφάλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντί να δεις την ουσία προσπαθείς να επιβεβαιωσεις ότι είσαι κομπλεξικος. Το 1821 ο προπαπους του προπαπου του κοφτερου ήταν με τον Καποδίστρια. Αυτό πιστεύω ότι εννοείς.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News