Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Αναβάλλεται ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση!

Αναβάλλεται, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο σημερινός τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Ο αγώνας αναμένεται να διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη στις 15:00.

9 σχόλια:

  1. xesthkate mages ths eps pellas mprabo peri eisai alani

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το γηπεδο μια χαρα ηταν αλλα ηξεραν οτι ο περι θα τους ξεφτιλιζε κ προλαβαν το κακο.την αλλη τεταρτη να δειτε που θα αλλαξουν οι διαιτητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ontws re paidia to gipedo mia xara itan ..alla kalitera p den egine giati m aytous tous epoptes tha ginotan xamos.... thn alli fora valte ton virwzi ...gelaei o kosmos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την Κυριακή έχουν και οι δύο δύσκολες αποστολές και καλά έκαναν και ανέβαλαν τον τελικό για να μην την πατήσουν γιατί κάθε απώλεια βαθμού στο πρωτάθλημα μειώνει τις όποιες φιλοδοξίες τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για την επς ο τελικός κυπέλλου ειναι μια γιορτή.Κανείς δεν θέλει έναν τελικό σε άδειο γήπεδο.Οπότε η αναβολή ήταν ότι πιο λογικό.Όπως έλεγε κάποιος παλιά (πικρόχολος αυτός βέβαια) αφου δεν πρόκειτε να ανεβει κανείς Γ εθνική για να δούμε ποιός θα σηκώσει την κουπα.χαχαχαχα

      Διαγραφή
  5. σιδηροπουλο αργυρο τους θεωρω αξιους για τελικο γιατι ειναι νεα παιδια και πολυ ελπιδοφορα...και φυσικα αξιολογημενα...για τους αλλους 2 δεν το συζητω καν..ελεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ηταν αγώνας πρωταθλήματος δεν υπήρχε περίπτωση αναβολής .το γηπεδο για τα δεδομένα ηταν μια χαρα.κ πριν μου πείτε που το ξερω ,ημουν εκει κ το ειδα .ας ελπίσουμε να μην βρέχει κ την αλλη τεταρτη γιατι ειστε ανοργάνωτοι κ εντελως πρόχειροι σε ολα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kala re file ayth h aphuanh exoyn thmorhsh ton argyro ena anerxomeno diathth ton ueologoy toys blephs poyuena mhpos den toys kanoyn ta kefia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News