Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΣ Πέλλας: ΔΕΙΤΕ τι έγινε στους αγώνες του Σαββατοκύριακου

Δείτε τι έγινε στους αγώνες της ΕΠΣ Πέλλας το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Φεβρουαρίου 2015:


 
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ- ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή το ματς στα Άθυρα όπου ο τοπικός Άρης και η Νίκη Αξού φόρεσαν δαχτυλίδια με τελικό σκορ 0-0. Το παιχνίδι ήταν καλό, παρότι δεν είχε γκολ στο πρώτο μέρος, ήταν αμφίρροπο και αρκετά ισορροπημένο στην επανάληψη, όμως οι γηπεδούχοι ανέβηκα , είχαν την υπεροχή όμως σπατάλησαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και έτσι οι φιλοξενούμενοι με καλή αμυντική τακτική κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία. Διαιτητής Σιδηρόπουλος (Πίλτσης- Χατζηπέγιος)

ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-0

Νέα νίκη πέτυχε η Νίκη Καλής επικρατώντας με σκορ 1-0 του Φίλιππου Γιαννιτσών και σίγουρα βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια και έχοντας ξεφύγει οριστικά τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι έδειξαν πολύ καλή εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου, είχαν από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και έτσι έφτασαν στην νίκη, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις κατά διαστήματα και αν συνεχίζουν έτσι θα καταφέρουν σίγουρα τον στόχο τους. Σκόρερ των νικητών ο αειθαλής Πέτρος Διδασκάλου (27΄). Διαιτητής Πασλαμούσκας ( Σλατίντσης- Κύρου).

ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 1-0

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟ Κερασιάς που επιβλήθηκε με σκορ 1-0 της Αναγέννησης Δωροθέας και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που τον διατηρούν σε θέση ασφαλείας όσον αφορά την παραμονή του. Το παιχνίδι ήταν καλό, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ανοιχτά χωρίς σκοπιμότητες με τους γηπεδούχους καλύτερους αν και άστοχους στην τελική προσπάθεια να φτάσουν στην νίκη δύσκολα, ενώ από την άλλη με την ήττα αυτή οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν να βρίσκονται στην εντατική της βαθμολογίας πα παρά την πολύ καλή τους εμφάνιση. Σκόρερ του νικητήριου τέρματος των γηπεδούχων ήταν ο Μιχάλης Τοτίδης (85΄). Διαιτητής Μιχάλογλου (Τσίπας Δ. – Βασιλειάδης)

Μ.Α. ΑΡΣΕΝΙΟΥ- ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ 5-0

Συνέχισε τις επιτυχημένες εμφανίσεις του ο Μ.Α. Αρσενίου που πέτυχε νέα νίκη με σκορ 5-0 αυτή την φορά επί του ουραγού Άρη Προφήτη Ηλία. Το παιχνίδι ήταν καλό με τους γηπεδούχους ,με σαφώς καλύτερη ψυχολογία να κυριαρχούν μέσα στο γήπεδο και να φτάνουν στην επιτυχία δίκαια και καθαρά ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι αν και έχουν λίγες ελπίδες για να σώσουν την παρτίδα, έδειξαν αγωνιστικότητα χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Σκόραραν για τους νικητές οι Γιώργος Γάτσος (32΄- 69΄) Μάριος Γάτσος (57΄-79΄) Μάκης Καρυπίδης (60΄) . Διαιτητής Τσαλγίνης ( Σιώνης Α.- Καραγιάννης)

ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- Μ.Α. ΑΡΝΙΣΣΑΣ 3-0

Καλύτερος καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα ο Άρης Λουτρακίου επικράτησε εύκολα με σκορ 3-0 του Μ.Α. Άρνισσας και συνεχίσει την καλή του πορεία. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο σωρεία ευκαιριών ενώ οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν μέχρι το σημείο που δέχθηκαν το πρώτο τέρμα αφού μετά δεν έδειξαν ιδιαίτερα πράγματα. Σκόρερ των νικητών ήταν οι συνήθεις ύποπτοι Σταύρος Σπρίτος (40΄) και Γιώργος Νάνος (49΄- 62΄). Διαιτητής Ατζαμιδάκης ( Αποστολούδας – Γεωργίου)

ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ – Μ.Α. ΟΡΜΑΣ 1-2

Με το διπλό απέδρασε από τους Τσάκους ο Μ.Α. Όρμας που επικράτησε με σκορ 2-1 της τοπικής Ένωσης και έτσι συνέχισε την πολύ καλή του πορεία. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη την διάρκεια του και αν και μέτριο ποιοτικά είχε μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος με τους φιλοξενούμενους να κλέβουν το τρίποντο λίγο πριν την λήξη. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Γιάννης Μπίτσας (65΄) Τάσος Αβραμίδης (86΄) ενώ των ηττημένων σκόρερ ήταν ο Σταύρος Ορτζάνης ( 75΄). Διαιτητής Μιχαηλίδης (Γάτσος – Κόγιος)

ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ – ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 5-0

Εντυπωσιακός ο Άρης Νησίου συνέτριψε με σκορ 5-0 την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου και μείωσε των διαφορά από την κορυφή εκμεταλλευόμενος το ρεπό των Προμάχων. Το παιχνίδι ήταν μονόλογος των γηπεδούχων που κυριάρχησαν στο γήπεδο έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν καλοί μέχρι να δεχθούν το πρώτο γκολ, μετά κατέρρευσαν. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Λάζαρος Τουρμάνης (30΄-36΄-51΄πεν.) Χρήστος Σιόγκας (75΄) Αλέξης Δρόσος (90΄). Διαιτητής Θεολόγου ( Κουπαράνη - Κουκούλης Σ.)

ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ- ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ 5-1

Εντυπωσιακός ο Ευρωπός Φούστανης συνέτριψε με σκορ 5-1 τον Ηρακλή Γαρεφίου που έκανε το λαός να προηγηθεί στο σκορ. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις με τους φιλοξενούμενος καλύτερους στο πρώτο ημίχρονο ενώ στην επανάληψη μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο η επανάληψη μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, οι γηπεδούχοι που έκανα ότι ήθελαν και έφτασαν σε μία πολύ μεγάλη νίκη. Σκόρερ των νικητών ήταν Περικλής Μάρκου (52΄αυτογκολ) Μένιος Ντόγκαρης (64΄-89΄) Μιχαλόπουλος ( 73΄) Μπάμπης Χαραμανλής (79΄) ενώ των ηττημένων ο Ματθαίος Μάρκου (34΄). Διαιτητής Κατεριάδης ( Αλμαλιώτης – Σταμανίκη)

ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ 1-0

Δύσκολη αλλά δίκαιη πέτυχε η Νίκη Βορεινού επικρατώντας με σκορ 1-0 του Μακεδονικού Ίδας και πήρε τους τρείς βαθμούς. Το παιχνίδι έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι κάπως καλύτεροι κατάφεραν να φτάσουν πρώτοι στο γκολ και τελικά πήραν και την νίκη κρατώντας σχετικά άνετα το υπέρ τους σκορ από την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν μέτριοι και όχι ιδιαίτερα απειλητικοί με αποτέλεσμα να γνωρίζουν την ήττα. Σκόρερ του νικητήριου τέρματος των γηπεδούχων ήταν ο Ανδρέας Γιαννάκης (31΄). Διαιτητής Πασλαμούσκας ( Πίλτσης- Περδίκας Α.)

ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ- ΔΑΦΝΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ 6-1

Καλύτερος ο Άρης Υδραίας συνέτριψε με σκορ 6-1 την Δάφνη Παναγίτσας και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην ς είχαν δύο γρήγορα γκολ, όμως στην συνέχεια ισορρόπησαν οι φιλοξενούμενοι που μείωσαν το σκορ και έψαξαν για την ισοφάριση όμως οι γηπεδούχοι με απανωτά τέρματα σφράγισαν την νίκη τους και πήραν τους βαθμούς. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Θόδωρος Τσολερίδης (1΄-9΄-76΄) Μπάμπης Ελευεθριάδης (64΄) Γιώργος Ελευθεριάδης (67΄-70΄) ενώ το γκολ της τιμής των ηττημένων πέτυχε ο Κωνσταντινίδης (42΄).

ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ – Α.Ε. ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ 3-0

Ξύπνησε στην επανάληψη ο Άρης Αμπελειών και επικράτησε με σκορ 3-0 της Α.Ε. Καρυτώτισσας με αποτέλεσμα να διευρύνει την διαφορά από τους διώκτες του. Το ματς ήταν κάπως αμφίρροπο στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να έχουν μια φλύαρη υπεροχή και τους φιλοξενούμενους να κρατούν εύκολα ανέπαφη την εστία τους. Στην επανάληψη το τοπίο ξεκαθάρισε, με τους γηπεδούχους να καθαρίζουν το παιχνίδι με ένα ξέσπασμα και να παίρνουν τους τρείς βαθμούς, Σκόραραν για τους πρωτοπόρους οι Θωμάς Θάνος (52΄) Βασίλη Αρβανιτόπουλος (60΄) Χρήστος Καρράς (74΄). Διαιτητής Σιδηρόπουλος ( Κουκούλης Σ. – Μανωλάκης)

Μ.Α. Ν. Πέλλας- ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 2-1

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Μ.Α. Ν. Πέλλας που επικράτησε δύσκολα του μαχητικού Ορφέα Ριζαρίου με σκορ 2-1 και αναπτέρωσε της ελπίδες τους για να παραμείνει στην Α1. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, οι δύο ομάδες κυνήγησαν την νίκη, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος αφού η πίεση τους απέδωσε καρπούς παίρνοντας την μεγάλη νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την άλλη αν και με σύνθεση ανάγκης άφησαν άριστες εντυπώσεις και παραλίγο να κάνουν την ζημιά. Σκόραραν για τους γηπεδούχους οι Χρήστος Ζιώγας (50΄) Μιχάλης Καραολάνης ( 59΄) . Αποβολή Κρόντσος Δημήτρης (85΄) Ορφέας Ριζαρίου. Διαιτητής Παναγιωτίδης ( Αλατζάς- Σκουλής)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 2-0

Πρόβα ενόψει του τελικού κυπέλου έκανε ο Ηρακλής Άσπρου επικρατώντας στο γειτονικό ντέρμπυ με σκορ 2-0 του Ολυμπιακού Γαλατάδων και επανήλθε στις νίκες. Το παιχνίδι ήταν καλό, οι δύο ομάδες κυνήγησαν το αυτονόητο που ήταν φυσικά η νίκη με τους γηπεδούχους πιο ζωηρούς να έχουν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερος διάστημα να δημιουργούν ευκαιρίες και να φτάνουν στην νίκη παραμένοντας σε τροχιά παλαιή οφ ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που κυνηγούν την παραμονή τους πάλεψαν για κάτι θετικό όμως η διαφορά τους με τον αντίπαλο για κάτι θετικό όμως η διαφορά τους με τον αντίπαλο δεν απέτρεψαν να συμβεί κάτι τέτοιο. Σκόραραν για τους νικητές οι Μάνθος Πλατάκης (16΄) Γιώργος Αποστολούδας ( 64΄). Διαιτητής Ταγκαλίδης ( Σίπκας Σ.- Τσίπας Β.)

ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 0-1

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Απολλών Κρύας Βρύσης που άλωσε το Μάνδαλο επικρατώντας με σκορ 1-0 της τοπικής Δόξας. Το παιχνίδι ήταν καλό, οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του εννενηντάλεπτου δεν κινδύνεψαν σχεδόν καθ όλη και έφτασαν στην σπουδαία νίκη ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι ήταν μαχητικοί, προσπάθησαν αρκετά χωρίς όμως να αποφύγουν την ήττα. Σκόρερ του νικητήριου τέρματος των φιλοξενούμενων ήτα ο Δημήτρης Γκότσης (40΄) που μέχρι το Γενάρης ήταν παίκτης των γηπεδούχων… Αποβολές Πέτρος Σιδηρόπουλος (62΄) Απόλλωνα και Μπάμπης Σαββάκης (73΄) Δόξας. Διαιτητής Μαυρίδης ( Αθανασίου – Δέλλιος)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή η μάχη στον Πενταπλάτανο όπου ο Εθνικός Γιαννιτσών και η Δόξα Εξαπλατάνου έμεινα στο ισόπαλο 0-0 σε ένα μέτρια παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι πάντως ήταν καλύτεροι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα δεν είχαν τον παίκτη για να σκοράρουν κάτι που δεν κατάφεραν ούτε με πέναλτι ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν προσεκτικοί στην άμυνα, κράτησαν το μηδέν για δεύτερο συνεχή παιχνίδι ενώ είχαν και κάποιες καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν . Χαμένο πέναλτι Γιώργος Μωυσιάδης ( 64΄) Εθνικού Γιαννιτσών . Διαιτητής Γιάγκος ( Σίπκας Ι. – Περδίκας Α.)

Μ.Α. Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ- ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 0-1

Σπουδαία νίκη πήρε η Δόξα Μελισσίου μέσα στον Ν. Μυλότοπο επικρατώντας με σκορ 1-0 του τοπικού Μ.Α. που τελευταία παραπατάει και κινδυνεύει. Το ματς ήταν μέτριο ποιοτικά με τους φιλοξενούμενους σαφώς καλύτερους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα να φτάνουν στο τέρμα που τελικά τους χάρισε την νίκη αφού οι γηπεδούχοι αν και προσπάθησαν να αντιδράσουν αυτό στάθηκε αδύνατο με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα και το μέλλον τους στην κατηγορία να μοιάζει αβέβαιο. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Λιτοβολής (60΄) Διαιτητής Γιάγκος ( Δέλλιος- Αθανασίου)

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ-ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ 2-2

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση στο Παλαίφυτο όπου ο τοπικός Άρης και ο ΠΑΟΚ Αραβησσού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Το ματς αν και αδιάφορο βαθμολογικά ήταν συναρπαστικό, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς άγχος, οι γηπεδούχοι αν και πήραν δύο φορές το προβάδισμα δεν κατάφεραν να φτάσουν στην νίκη αφού οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι διαθέτουν σκληροτράχηλο σύνολο , πάλεψαν και κατάφεραν να αντιδράσουν σωστά παίρνοντας την ισοπαλία. Σκόραραν για τους γηπεδούχους ο Άκης Κελφωτιάδης (49΄) Γιάννης Ματεντζόγλου ( 62΄) ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Αν΄τωνης Παπαδόπουλος (55΄) Ντάνι Πετρίδης (84΄). Διαιτητής Μαυρίδης (Αλατζάς- Σγούρος)

Μ.Α. ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ- ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 3-2

Σπουδαία νίκη πήρε ο Μ.Α. Εσωβάλτων μέσα στην έδρα του επικρατώντας με σκορ 3-2 της Δόξας Μαυροβουνίου και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για να παραμείνει στην Κατηγορία. Το παιχνίδι ήταν καλό, υπήρχε ισορροπία όμως οι γηπεδούχοι με ένα ξέσπασμα στο τελευταία λεπτά κατάφεραν να πάρουν την νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν και θα μπορούσαν να πάρουν κάτι, ωστόσο υπέπεσαν σε λάθη και γνώρισαν την ήττα. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Στέργιος Ντόνας (46΄) Κώστας Μιχαηλίδης (78΄) Στέλιος Παπαναστάσης (81΄) ενώ των ηττημένων οι Δημήτρης Κουντουράς (6΄) Νίκος Λαζαρίδης (89΄πεν.) Διαιτητής Τσαλκάνης (Μίσκος – Ζανταρίδης )

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ- ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο Σταυροδρόμι όπου στο ντέρμπυ της ημέρας ο τοπικός Φίλιππος και η Δόξα Π. Μυλοτόπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ , είχε δύναμη οι δύο ομάδες κυνήγησαν την νίκη με τους γηπεδούχους βέβαια να την θέλουν πιο πολύ αφού οι φιλοξενούμενοι και με την ισοπαλία διατηρήθηκαν στην δεύτερη θέση. Τελικά καμιά ομάδα δεν πήρε την νίκη σε ένα ματς που μάλλον θα ξεχαστεί γρήγορα από τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Διαιτητής Καρυπίδης ( Τριανταφυλλίδης – Αρέστης)

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News