Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Εκλογές στην Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Σας γνωρίζουμε εκ νέου ότι οι εκλογές του συλλόγου μας «ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ» θα διεξαχθούν στις 1 Μαρτίου 2015 ημέρα Κυριακή από τις 10:00 έως 18:00.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα παλαιά μέλη που θα ταχτοποιήσουν τις ετήσιες συνδρομές τους μέχρι το Σάββατο 28-2-2015 από τις 18:00 έως 22:00 και όλα τα νέα εγγεγραμμένα μέλη που γράφηκαν έως 30-11-2014.

Με τιμή
Το Δ.Σ.

11 σχόλια:

  1. εχετε καταντησει αηδια πια εσεις εκει στην ευξεινο λεσχη!!! μαλωνετε συνεχως αναμεταξυ σας και ολοι ειστε καπετανιοι... ευτυχως που υπαρχουν αλμωπες ακριτες κτλ και μας βγαζουν ασπροπροσωπους εδω στην αλμωπια... οι πιο αποτυχημενοι χοροι του 2014 ηταν της λεσχης σας... χωρις κοσμο.. καταντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαφειάδη..... πρόσεχε λίγο.
    Δεν νομίζω οτι υπήρχε λόγος να είναι ανοιχτή για σχόλια η ανακοίνωση.
    Οι πονηροί παραμονεύουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα θερμά ευχαριστήρια στον Μαριο Κουκλιδη για την ανιδιοτελή συνεισφορά του στον σύλλογο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Ολοι ανιδιοτελώς προσφέρουν εκεί μέσα... όπως γίνεται άλλωστε και σε όλους τους συλλόγους....

      Διαγραφή
    2. υπερβολες φιλε μου μας λες...

      Διαγραφή
  4. Εσυ που μιλας για αποτυχία να σε κάνουμε πρόεδρο να παμε μπροστά ! Και παιδιά όχι "σας γνωρίζουμε" σας γνωστοποιουμε λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να προσέχεις πως μιλάς φίλε μου!! Η Εύξεινος Λέσχη είναι από τους Συλλόγους με την μεγαλύτερη προσφορά στην Αλμωπία και όχι μόνο με τα χορευτικά! Η Εύξεινος Λέσχη έχει σηκώσει θεατρικά έργα, έχει δανειστική βιβλιοθήκη, χορωδία στην ποντιακή διάλεκτο, γίνονται μαθήματα ποντιακή λύρας, αίθουσα λαογραφίας και κατά καιρούς είχε και άλλες δράσεις όπως για παράδειγμα θυμάμαι την αναπαράσταση ποντιακού γάμου, την συμμετοχή σε προγράμματα ανταλλαγής νέων, την ανάδειξη της ποντιακής κουζίνας μέσα από σεμινάρια ( πόντος της γεύσης) και άλλα πολλά!! Και αν μαλώνουμε μεταξύ μας είναι που είμαστε ντόμπροι και ότι έχει να πει ο ένας για τον άλλο το λέει κατάμουτρα και όχι από πίσω... Όσο για τον χορό μας εεε και μια χρονιά ας μην γίνει και το αδιαχώρητο δεν χάλασε και ο κόσμος!! Επί χρόνια έρχόταν τόοοσος κόσμος που δεν έβρισκε να καθίσει και έφευγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλλος κανεις δε γεννησε μονο η Μαριω τον Γιαννη... Δεν καναμε τον ντοπικο γαμο εμεις; δεν εχουμε παραδοσιακα εδεσματα; φορεσιες; περιοδικες βαλκανικων χωρων; τι θες να μας πεις τωρα;;; ενας φιλος που ηταν γραμμενος στη λεσχη σας μου ειπε τοσα τηλεφωνα για να τους ψηφισω δε με πηραν ουτε στις δημοτικες εκλογες. και κατηγορειτε συνεχεια ο ενας τον αλλον οτι ειστε ανικανοι να διοικησετε... εδω τα λετε εσεις που ειστε απο μεσα; ο κοσμος δε θα τα πει; Καταντησατε γραφικοι

      Διαγραφή
  6. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΙΞΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κάνουμε και σε πριζουμε, τέτοιος κακομουτσουνος που είσαι!
      Λελεβω σας ΠΟΝΤΙΟΙ!
      Ψηλά ο μαυραετος πάντα!

      Διαγραφή
  7. :) Εμεις οι Ποντιοι,εσεις οι Ντοπιοι....Εγω παλι θα πω να σταματησετε να γραφεται ανοησιες για διαχωρισμους ντοπιων ,βλαχων η ποντιων!Ελεος!!!Γραψε φιλε-η μου εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News