Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Δήλωση Σμία για την αποδυνάμωση του Αγροτικού Κτηνιατρείου και του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης Αριδαίας

Ανακοίνωση

Δήλωση του Χρήστου Σμία, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας, για την αποδυνάμωση του Αγροτικού Κτηνιατρείου και του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης Αριδαίας:

Έκπληξη και τεράστια ερωτηματικά δημιουργεί στους κατοίκους της Αλμωπίας η επίθεση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας που αφορά την αποδυνάμωση και υποβάθμιση του Αγροτικού Κτηνιατρείου και του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης Αριδαίας. Αν μάλιστα συνδυασθεί με την απόφαση για το κλείσιμο των υπηρεσιών του ΙΚΑ Αριδαίας πριν λίγες ημέρες φαίνεται πως εξελίσσεται κάποιο σχέδιο αποψίλωσης δημόσιων υπηρεσιών της περιοχής προαποφασισμένο από την απελθούσα κυβέρνηση.

Όποια και αν είναι τα κίνητρα των επιλογών δηλώνω την ριζική μου αντίθεση στα τεκταινόμενα. Τέτοιες αποφάσεις είναι ανεπίτρεπτο να λαμβάνονται πίσω από κλειστές πόρτες και ερμητικά κλειστά παράθυρα κόντρα στις δηλώσεις του περιφερειάρχη για διαφάνεια στην λειτουργία των δομών της περιφέρειας. Εκπλήσσει δε ακόμη περισσότερο, όταν οι αποφάσεις αυτές λαμβάνονται σε μία περίοδο που η κυβέρνηση διακηρύσσει σε όλους τους τόνους την σημασία ενίσχυσης της περιφερειακής ανάπτυξης και συνεπώς των δημόσιων δομών της.

Συστρατεύομαι με τους φορείς και τους κατοίκους της περιοχής για την ανακοπή τέτοιων πρωτοβουλιών και ζητώ την δημόσια διαβούλευση για την βελτίωση λειτουργίας των υπαρχουσών δομών. Πρέπει να γίνει κατανοητό προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι ανεπίτρεπτη η αποδοχή τετελεσμένων γεγονότων ως τρόπου λειτουργίας των δημόσιων φορέων εξουσίας. Εν αναμονή της διαβούλευσης της Τρίτης 24 Φεβρουαρίου 2015 επιφυλάσσομαι για τις περαιτέρω ενέργειες.

6 σχόλια:

  1. Βρε ανθρωπε του Θεου , ποια προηγουμενη κυβερνηση και φαντάσματα βλέπεις ;;;;; Υπεύθυνοι είναι ο αντιπεριφερειαρχης και ο προϊστάμενος της κτηνιατρικης υπηρεσίας . μιλα με τους εργαζομενους ! Σιγα να μην χρεωσεις στην προηγουμενη κυβερνηση που επιτρεπει σε σας τους κρατικους λειτουργούς να πολιτεύεστε...χαχαχαχαχχαχα Ερμη ψωροκωσταινα πολλα εχεις ακομα να δεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε καλοστον και τον Κ. Σμια. ποιος τελικά θα σώσει την Αλμωπία !!!!!!
    Ξεχνάνε πως η Αλμωπία έχει ποια τον δικό της Βουλευτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΕΙΣ ΕΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΦΤΑΝΕΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΕΚΠΩΤΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΟΠΤΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ; ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ,ΕΡΕ ΓΕΛΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΑΠ΄ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΠΟΙΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ... ΕΣΕΝΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ .ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News