Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Τσεκούρι στα κοινωνικά επιδόματα - Τα 5 που μπαίνουν στο στόχαστρο

Την πληροφορία αυτή μεταφέρει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»

Το σύνολο των κοινωνικών παροχών και επιδομάτων για τα οποία δεν καταβάλλονται ασφαλιστικές εισφορές και για τα οποία ισχύουν εισοδηματικά κριτήρια φαίνεται ότι προτίθεται να βάλει στο στόχαστρο η κυβέρνηση.

Την πληροφορία αυτή μεταφέρει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», διευκρινίζοντας ότι στην κατηγορία αυτή ανήκουν τα εξής επιδόματα:

- ΕΚΑΣ.

- Επιδόματα στήριξης τέκνων, τρίτεκνα και πολυτεκνικά επιδόματα του ΟΓΑ.

- Το φοιτητικό επίδομα των 1.000 ευρώ.

- Επιδόματα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών.

- Επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.

9 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ Η 4 ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ?ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα δεν μας τα είπες ρε Τσιπρα. Κι εμείς οι τριτεκνοι που είμαστε και πολλοί στο σύλλογο Γιαννιτσών. Θα περιμένουμε κάποιον εκπρόσωπο της κυβέρνησης.Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο επειδή σε ψήφισα και το έχω μετανιώσει. Ντρέπομαι για την κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καραγκιοζηδεσ ολοι.αλλα πιο πολυ εμεισ που καθε φορα που μασ ταζουν παραμυθια τα χαφτουμε.και τωρα κοβουν και το επιδομ τεκνων του ογα,.καλα να παθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ ή ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΑΦΕΛΗ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ,ΟΟΟΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. siga siga xekatharizei to topoio, peftoun oi maskes, kai oi kuvernontes mas deixnoun to dromo pou tha mas xaraxoun!!!! telika mono logia proeklogika gia tin karekla!!!! ena apo ta idia..tzampa tous pistepsame...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και είμαστε ακόμα στην αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News