Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Βούλτεψη: Η Βενεζουέλα δεν έχει χαρτί υγείας - Σου συνιστώ να αγοράσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι δήλωσε η Σοφία Βούλτεψη λίγες ώρες πριν τις εκλογές της Κυριακής. Οι συγκρίσεις με τη Βενεζουέλα και οι προειδοποιήσεις

O κίνδυνος να χρεοκοπήσει η χώρα και να σταματήσουν οι εισαγωγές καυσίμων, πρώτων υλών και φαρμάκων σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές επανήλθε δια στόματος της Σοφίας Βούλτεψη η οποία μίλησε το πρωί της Παρασκευής στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega.

Η ίδια, απευθυνόμενη στον παρουσιαστή, Γιώργο Οικονομέα, του πρότεινε να προμηθευτεί χαρτί υγείας γιατί θα υπάρξει έλλειψη αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εφαρμόσει το πρόγραμμα της τρόικας. Και όπως παρατήρησε, στη Βενεζουέλα δεν υπάρχει χαρτί υγείας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



5 σχόλια:

  1. Σοφία πάρε μπόλικο χαρτί γιατί έχει να πέσει πολύ χέσιμο την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα. Βρε τους καημενους... Ξέρουν οτι τελείωσαν για παντα πολιτικά και προσπαθουν να τρομάξουν τον κόσμο.

      Διαγραφή
  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμια αντιρηση να βγαίνει η Βούλτεψη και όλο το Σάββατο στην TV σε όλα τα κανάλια και οση ώρα θέλει. Δεν έρχεται εύκολα η αυτοδυναμία. Όλοι πρέπει να συμβάλλουν. Η Βούλτεψη θα έχει την μεγαλύτερη συμβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα την συνιστούσα να πάρει μπόλικο χαρτοβάμβακα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σοφία, θα μας λείψεις πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News