Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Απίστευτο βίντεο του Άδωνι: Παίζει με τρενάκια για να μας δείξει τι θα γίνει την επόμενη των εκλογών

Δείτε το βίντεο

Επηρεασμένος το το προεκλογικό σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Άδωνις Γεωργιάδης μας εξηγεί τι θα γίνει την επομενη των εκλογών αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Σύμφωνα λοιπόν με τον Άδωνι, το μεγάλο τρένο συμβολίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία βρίσκεται στις ράγες με συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Το μικρό τρένο που συμβολίζει την Ελλάδα του Αλέξη Τσίπρα, αν κινηθεί σε αντίθετη κατεύθυνση θα συγκρουστεί με το μεγάλο και τότε... Μπουμ!
  

14 σχόλια:

  1. Κατι τετοια σουργελα μας κανουν και δε θελουμε να ψηφισουμε Σαμαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφηστε των αδωνη ρε παιδια.....μ αυτους που τρεχουν απο πισω του κοιταξτε τι θα κανουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. paidia h megaliterh ellhnida hroida einai h manolidou!to na anexese tosa xronia na ksipnas kai na koimase me enan tetoio mpoyfo einai athlos!agalma ths sthn athina prepei na mpei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μονο που κυριε γεωργιαδη ξεχασατε να κανετε κ ακομη ενα παραδειγμα.... σκευτητε κ το ενδεχομενο το μικρο τρενακι τησ ελλαδας να το ακολουθισουν κ αλλα μικρα τρενακια της ευρωπης με αποτελεσμα να ενωθουν κ να γινουν πιο δυνατα απο το ενα κ μεγαλο της ευρωπης.. τοτε τι θα γινει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θα γινει μπουουουουμ.
      Αλλά μπουμ-μπουμ-μπουμ-μπουμ. Ίσως και ένα πλατς γιατί η Κύπρος δεν έχει τρένα.

      Διαγραφή
  5. Την επομένη των εκλογών ο Αδωνης θα πουλάει μόνο βιβλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ποιο προσβλητικό είναι ότι τέτοιοι άνθρωποι καθόρισαν, δέσμευσαν, ξεπούλησαν, ασκώντας πολιτική(!!!) μια χώρα μαζί με τους ανθρώπους και σε βάθος χρόνου γενεών! Ντροπή μας που το επιτρέψαμε, όσοι από εμάς τους αφήσαμε είτε μένοντας παθητικοί, είτε μοιρολατρικά είτε γιατί αυτή είναι και η δική μας οπτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσεις ....λετε ...λετε ...Αλλα οι μπουκ σε σχεση με Μειμερακη ..ποιος θα παρει πιο πολλους ψηφους !!! Δινουν ΓΕΩ 1.5 - ΜΕΙΜ 3.25

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στις 26/01/2015 θα ανατείλει πάλι ο ήλιος από την ανατολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λίγο ο Άδωνης, λίγο η Βούλτεψη, λίγο ο Ντινόπουλος, λίγο ο Γιακουμάτος, η αυτοδυναμία φαντάζει όλο και πιο κοντά. Λίγες μέρες να είχαμε ακόμη και η διαφορά θα ξεπερνούσε το 20%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ πάντως τον ζηλεύω... Αχ Ευγενία.... Συλλεκτικό κομμάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να τα βλεπετε εσεις τις Ν.Δ που μάλλον θα τον ξαναβαλεται στη βουλη. Ειστε το ιδιο σχιζοφρενεις με τον αδωνη...λυπαμαι για λογαριασμο οσον τον ψηφιζεται...σουργελααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News