Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Συνάντηση του Γιώργου Καρασμάνη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (ΦΩΤΟ)

"Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους αγρότες και την ύπαιθρο"

Δήλωση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργου Καρασμάνη μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

«Η σημερινή συνάντηση δεν ήταν εθιμοτυπική! Είχα σήμερα την ευκαιρία να ενημερώσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την κατάσταση του αγροτικού μας τομέα και τις προοπτικές που διανοίγονται, ώστε αυτός να παίξει καταλυτικό ρόλο στην ανάκαμψη και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους αγρότες και την ύπαιθρο, γιατί και αυτός, όπως άλλωστε και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, πιστεύει στις δυνάμεις που έχει μέσα του ο πρωτογενής τομέας και στην ώθηση που μπορεί και πρέπει να δώσει για την αναζωογόνηση της πατρίδας μας.

Του ανέλυσα την προετοιμασία και το έργο που έχει γίνει μέχρι τώρα, για την προσαρμογή της ελληνικής γεωργίας στις νέες απαιτήσεις του ευρωπαϊκού και του διεθνούς περιβάλλοντος και του μετέφερα την αισιοδοξία πως, ο αγροτικός τομέας, που άντεξε στους δύσκολους καιρούς που πέρασε η χώρα μας, μπορεί τώρα από καλύτερες θέσεις και την καλύτερη αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων, να συμβάλει στην προκοπή αυτού του τόπου.

Τέλος τον προσκάλεσα στην εκδήλωση παρουσίασης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της χώρας για την περίοδο 2014-2020, που διοργανώνει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων».

3 σχόλια:

  1. toy eipes gia ta rodakina ta sumpirina pou mas ta pernoun tzampa oi viomixanoi? tou eipes gia ta epitrapezia rodakina pou mas ta klevoun emporoi k mesazontes? tou ipes na prospathisei o proedros na anoiksi tin agora tis rwsias oi kapies alles? ..e ti tou ipes vre giorgo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως εσύ είσαι ένας από αυτούς στους......οποίους βασίζονται οι βιομήχανοι για να παίρνουν.....τζάμπα τα ροδάκινα;

      Διαγραφή
  2. toulaxiston 8a tou meinei i fwto me ton proedro

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News