Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Πιπιλή: «Να στηθεί ιστορικό δικαστήριο για μεγαλοπασόκους χοντροκονομημένους σαν τον Μητρόπουλο»

Η "πασοκαρία" στην οποία ήταν κορυφαίος ο κ. Μητρόπουλος, μη μας προκαλεί

Απασφάλισε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή και εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μητρόπουλο για τα όσα είπε περί Ειδικού Δικαστηρίου, εμπλέκοντας ακόμα και τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Σταύρο Δήμα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, η κα Πιπιλή είπε:

«Παρακαλώ πολύ τον κ. Μητρόπουλο -αναπληρωτή καθηγητή- να μη μας προκαλεί. Ιστορικό δικαστήριο πρέπει να στηθεί για κάτι "μεγαλοπασόκους χοντροκονομημένους" σαν τον κ. Μητρόπουλο, ο οποίος "χοντροκονόμησε" εκμεταλλευόμενος τις γνώσεις του στο Εργατικό Δίκαιο. Η "πασοκαρία", λοιπόν, στην οποία ήταν κορυφαίος ο κ. Μητρόπουλος, μη μας προκαλεί. 30 χρόνια η "πασοκαρία" και οι "μεγαλοπασόκοι" αυτής έκαναν καριέρα και "χοντροκονόμησαν" και τώρα πήγαν όλοι σούμπιτοι στο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα θα πάνε και οι συνδικαλιστές που καταλήστευσαν το Ελληνικό Δημόσιο και όλοι αυτοί που 20-30 χρόνια το μόνο που έκαναν ήταν να είναι "πασοκαρία". Ας μη μας προκαλούν, γιατί έχουμε και εμείς γλώσσα και έχουμε και επιχειρήματα. Εμείς δεν στήνουμε δικαστήρια. Ιστορικές ευθύνες επιρρίπτουμε».

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News