Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ελένη Μενεγάκη: Μιλάει πρώτη φορά για το μωρό της στον αέρα της εκπομπής

Δείτε το βίντεο

Γι’ ακόμα μια φορά, το στούντιο της εκπομπής «πλημμύρισε» από τη μυρωδιά της λαχταριστής νοστιμιάς του σεφ και η Ελένη Μενεγάκη δε μπόρεσε να αντισταθεί στον… πειρασμό....

Οι συνεργάτες της εκπομπής έκαναν χιούμορ με την αντίδραση της παρουσιάστριας, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να παίρνει το λόγο και να της λέει:
«Τι έγινε; “Μίλησε;”» κι εκείνη να του απαντά: «Μόνο μίλησε; Που είναι το πιάτο μου λέει».

Πολλές είναι οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται συμπτώματα της τέταρτης εγκυμοσύνης της στον αέρα της εκπομπής, ωστόσο σήμερα η αναφορά της ήταν η πιο άμεση και χαρακτηριστική. Όπως είναι γνωστό, η «ωραία Ελένη» φυσιολογικά θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο μέσα στον Φεβρουάριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News