Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Αγριεύει η κόντρα: Τσίπρας "Ο Σαμαράς είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bankrun"

Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα. Τι είπε στα μέλη της

Ανεβαίνουν στα ύψη οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης ενόψει της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Αλέξης Τσίπρας συγκάλεσε εκτάκτως σύσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας υπό την προεδρία του.

«Ο Σαμαράς είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bankrun, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενών του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου» τόνισε συμφωνα με πληροφορίες μεταξύ άλλων κατά την τοποθέτησή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας

«Κυβέρνηση και τρόικα, αφού συμφώνησαν σε όλα τα νέα σκληρά μέτρα, τώρα από κοινού μεθοδεύουν τον εκφοβισμό των βουλευτών για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Προεδρικής εκλογής.

Όσες μεθοδεύσεις όμως κι αν επιχειρήσουν δεν θα τα καταφέρουν. Θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ και θα τις χρεωθούν.

Ο Σαμαράς είναι πια επικίνδυνος για τη χώρα. Δεν φαίνεται να τον απασχολεί διόλου η σταθερότητα της οικονομίας. Έχει υιοθετήσει τη λογική: «Αποθανέτω η ψύχη μου μετά των αλλοφύλων».

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της Βούλτεψη η οποία προαναγγέλλει πιστωτικό γεγονός λόγω εκλογών. Υπονομεύει αδίστακτα τη δημοκρατία.

Ο Σαμαράς είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bankrun, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενών του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου.

Έχουν, όμως, γνώσιν οι φύλακες. Όσοι το επιχειρούν θα λογοδοτήσουν».

(Φωτογραφία: Sooc.gr) 
news247.gr

3 σχόλια:

  1. Το παραχέσατε και οι δύο!!! Αϊ σιχτήρ από κει. Θέλετε να διχάσετε το λαό; Εμείς σας σιχαθήκαμε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αντωνάκης μετά τις εκλογές σκέτο run.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρυση Αυγη για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News