Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

iPhone6: 10.000 συσκευές μέσα σε μια μέρα αγόρασαν οι Έλληνες

Τι και αν η κρίση έχει χτυπήσει τα ελληνικά νοικοκυριά; Η μανία για τα iPhone καλά κρατεί...

Έτσι χθες (31/10/2014), πρώτη μέρα της εμφάνισης των νέων iPhone 6 και iPhone 6 plus στην ελληνική αγορά, αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν στα καταστήματα για να προμηθευτούν τις νέες συσκευές.
Οι περισσότεροι βέβαια είχαν παραγγείλει ή ακόμα και προαγοράσει τα νέα κινητά από την προηγούμενη εβδομάδα.

Από τα στελέχη της αγοράς υπολογίζεται ότι, μέχρι και σήμερα το βράδυ, που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα, θα έχουν πουληθεί 10.000 συσκευές, ενώ έως το τέλος του χρόνου θα έχουν πουληθεί συνολικά 50.000 νέα iPhones, σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους.

Πρόκειται για ένα μεγάλο νούμερο, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι τιμές πώλησης ξεκινούν από 739 ευρώ για το iPhone 6 και τα 859 ευρώ για τα iPhone 6 plus.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται νέες παραγγελίες, ενώ σύμφωνα με όσες έχουν ήδη γίνει οκτώ στους δέκα προτίμησαν το iPhone 6. Δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που παρήγγειλαν τα μοντέλα με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο (64 αντί για 16 GM), παρά το γεγονός ότι κοστίζουν 100 ευρώ ακριβότερα.

3 σχόλια:

  1. δημοσιοι υπαλληλοι ηταν ολοι τους,ιδιαιτερα τα φτωχοπαιδα της Βουλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λεφτα δεν εχει τσεπη μας μεταξια θελει ο κ.... μας...νεοελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μετα μου λενε εχουμε λεφτα να παρουμε ψωμη.αλλα τα 900 ευρω τα εχουν για κηνυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News