Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Τι απαντά ο Δήμος Σκύδρας στην Πρόεδρο της Α' ΕΛΜΕ Πέλλας για τα σχολεία

Τι απαντά ο Πρόεδρος επιτροπής Β΄βάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Σκύδρας, Θεοδοσίου Ιωάννης

Απάντηση στη δημοσίευση της Προέδρου Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας, Δουλγερίδου Μαριάννα.

"Σας ευχαριστώ" για την επιστολή-δημοσίευσή σας την οποία και μελέτησα προσεκτικά όπως επίσης και για τη δυνατότητα που μου δίνετε ώστε να επαναλάβω ορισμένες από τις πρωτοβουλίες που αναλάβαμε για τον χώρο της παιδείας.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εκπαίδευση και δη στο νομό μας είναι σημαντικά και σε όλους γνωστά. Μέλημα από την πλευρά μας είναι να αξιοποιείται κάθε δυνατότητα παρέμβασης και κάθε μέσο δημοτικού ελέγχου προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι ελλείψεις και τα κενά που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση και όχι μόνο στην Σκύδρα, προβλήματα τα οποία δυσχεραίνουν το πολύτιμο έργο που επιτελείται αλλά κυρίως στερούν από τα παιδιά μας τις προϋποθέσεις και τις υποδομές προκειμένου να λαμβάνουν το επίπεδο εκπαίδευσης που αξίζουν.

Παράλληλα, πραγματοποιούνται με κάθε ευκαιρία και αφορμή συναντήσεις και συνεργασίες με τους Διευθυντές κάθε βαθμίδας της εκπαίδευσης αλλά και με συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, παρά το μικρό χρονικό διάστημα ανάθεσης των αρμοδιοτήτων μας.

Η προσπάθεια για την επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων στην εκπαίδευση στην Σκύδρα είναι διαρκής και καταβάλλεται από κοινού με έμφαση πρώτα από όλα στα μεγάλα προβλήματα και κατόπιν στην πρόληψη ώστε να μη δημιουργούνται νέα μεγαλύτερα ή μικρότερα. Αυτός άλλωστε θα πρέπει να είναι ένας κοινός τόπος παραδοχής και είμαι σίγουρος πως όλους μας βρίσκει σύμφωνους. Ενδεικτικά και μόνο σας γνωρίζω ότι όλες οι σχολικές μονάδες ανεφοδιάστηκαν εγκαίρως με πετρέλαιο θέρμανσης.

Θεωρούμε ότι η πηγή της πληροφόρησής σας είναι ετεροχρονισμένη και προκειμένου να αποφευχθεί η συναγωγή εσφαλμένων συμπερασμάτων από τους αναγνώστες και επισκέπτες της ιστοσελίδας που δημοσιεύτηκε το κείμενο σας, θα επιθυμούσαμε να προβείτε σε νέα διορθωμένη ανάρτηση.

Ο καθένας θα διαβάσει τις δύο επιστολές και θα βγάλει τα συμπεράσματά του κατά πόσο ή όχι έχει ενδιαφερθεί ο δήμος Σκύδρας για εκπαιδευτικά θέματα που του αφορούν.

Με λυπεί ιδιαίτερα που διαλέξατε αυτό το δρόμο της ενημέρωσης και συνεργασίας. Είμαι στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω ενημέρωση και παροχή κάθε διευκρίνησης επί του συγκεκριμένου θέματος.

Θεοδοσίου Ιωάννης
Δημοτικός Σύμβουλος
Πρόεδρος επιτροπής Β΄βάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Σκύδρας

13 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Πρόεδρος είναι σπάνιας εντιμότητας και καλοπροαίρετος άνθρωπος που εσεις οι πολιτικοί αμφιβάλω αν ειστε,Στο κάτω κάτω για τα παιδιά του κοσμάκη παλεύει κι οχι για την πάρτη της

      Διαγραφή
  2. polu wraia ta les proedre!!!!bravo!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ,, ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ.. ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.. ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ,
    ΔΕΝ ΠΕΡΕΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ,ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Β’ ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . Ν΄ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ Κα ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΝ Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΤΕ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ-ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ...ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ ...ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ...ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ

      Διαγραφή
    2. Εσύ έκαιγες όλο τον οκτωμβριο πετρέλαιο στο σπίτι σου ε? Μήπως θες να βάζουν και τον Αύγουστο πετρέλαιο θέρμασης??

      Διαγραφή
    3. σιγα να μην εκαιγε, στισ κφατεριεσ παει για να μην κρυωνει..
      αν δεν απαντουσε βρε μπουφο τι θαλεγες ποιοσ ξερει. ειναι καθαρος νεος και δεν φοβαται να απαντα.

      Διαγραφή
    4. Ποιός διαμαρτυρήθηκε για τον Πρόεδρο της επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης?για την τοπική διοίκηση γενικά λέει να κουνηθεί λίγο -καλά κάνει η προεδρος της ελμε και τη συγχαίρω που έχει τιμιότητα τσαγανό και κότσια -αν το μωρό δεν κλάψει δε θα του δώσουν να φάει

      Διαγραφή
  5. τι συμβαινει βαφειαδη; αφηνεις τον καθε ανωνυμο να γραφει και να λοιδωρει και αφαιρεις το σχολιο της κ. Δουλκεριδου που στο κατω κατω της γραφης την αφορα το δημοσιευμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιο ΔΕΝ αφαιρέθηκε από το Aridaia News.

      Διαγραφή
    2. Πράγματι το αφαίρεσα εγώ το σχόλιο-ουδεμίαν ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές!Παραθέτω λοιπόν το ορθό σχόλιο και πάλι...

      ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ialmopia.gr

      http://www.ialmopia.gr/2014/11/ialmopiagr_24.html

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News