Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γκολ και θέαμα από τους μπόμπιρες του Αλμωπού και του Εδεσσαϊκού

Δείτε φωτογραφίες

Πλήθος κόσμους βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας.

Αφορμή στάθηκαν οι αγώνες των παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πέλλας, με τη συμμετοχή των σχετικών τμημάτων του Αλμωπού και του Εδεσσαϊκού.

Ο καλός καιρός έδωσε την ευκαιρία σε γονείς και φίλους των παιδιών, αλλά και απλούς φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο και να απολαύσουν τους μικρούς ποδοσφαιριστές που έδωσαν… ρεσιτάλ ποδοσφαίρου με πρωταγωνίστρια τη στρόγγυλη θεά που τόσο πολύ αγαπούν.

Δείτε φωτογραφίες:










































 

8 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΩΙΝΟ!! ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιοι ειναι οι υπευθυνοι ρε παιδια για να δωσουμε συγχαρητηρια και εμεις που ζουμε στην ξενιτια

      Διαγραφή
    2. Tsimtsiridis, konstas, georgiou n., georgiou x, natskos

      Διαγραφή
  2. η πιο μεγάλη ευχάριστη σπουδαία είδηση! Εδώ είναι το μέλλον.Το ποδοσφαιρικό μέλλον της Πέλλας εως το 2040 !! Συγχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια τέλεια ιδέα ,πρωτοβουλία και κίνηση.Μόνο μπράβο και συγχαρητήρια αξίζουν.Αυτό δείχνει πολύ υψηλή αίσθηση ήθους παιδείας,πολιτισμού και ευγένειας.Απ τα λίγα όμορφα που αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήκω Απόλλωναααααααααααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mprabo sta agoria mas k sto ena mas koritsi tin anatoli !!!1-1 sto 90' ayto ta leei ola ....k ta kalitera erxonte !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News