Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Στον Πυρσό Γρεβενών ο Αριδαιότης τεχνικός Μιχάλης Μαυρίδης

Πάει να βοηθήσει την ομάδα με τις γνώσεις του

Στον Πυρσό Γρεβενών έκλεισε ο Μιχάλης Μαυρίδης.

Ο έμπειρος τεχνικός από την Αριδαία, πάει να βοηθήσει την ομάδα με τις γνώσεις του.

9 σχόλια:

  1. για να δουμε ποσο θα κατσει..... αν φυγει πριν τα χριστουγεννα θα κανει νεο ρεκορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιχαλη παλι στα δυσκολα απ οτι βλεπω αλλα σου ευχομαι καλη επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eγώ εμπιστεύομαι τι Μιχάλη είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά στον Πυρσό Γεβενών γιατί κανένας δεν αγιάζει στον τόπο του γιατί υπάρχει κακία. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία έχει θέληση δεν κάνει πίσω όταν οι παίκτες τον ακολουθούν έχει τον τρόπο να οδηγήσει ψηλά την Ομάδα ώστε ο Πυρσός ν' ανάβει παντοτινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστοσ ρε φιλε δεσ ο αλλοσ ο αρχιπανιβλακασ πιο πανο τι γραφει αν φυγει τα χριστουγεννα και τλπ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ........

      Διαγραφή
  4. Καλή επιτυχία Μιχάλη από καρδιάς,φιλιά από Σκύδρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι κατηγορια ειναι ο πυρσος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο τα καλυτερα παιδια με πολλες γνωσεις ηθος και αρχες αδιαπραγματευτες. Γι αυτο και δεν ειναι αρεστος. Μιχαλη σου ευχομαι τα καλυτερα.ΟΛΥΜΠΑΡΑ FOR EVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News