Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ο Κώστας Ζαχαριάδης νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τον παραιτηθέντα Χρήστο Χουρσόγλου, ανακοίνωσε πως προτείνει τον κ. Ζαχαριάδη για αυτή τη θέση

Ο Κώστας Ζαχαριάδης είναι ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας.

Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τον παραιτηθέντα Χρήστο Χουρσόγλου, ανακοίνωσε πως προτείνει τον κ. Ζαχαριάδη για αυτή τη θέση, τονίζοντας την πεποίθηση του ότι θα τα καταφέρει στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Η πρόταση υπερψηφίστηκε από συμπολίτευση και αντιπολίτευση, πλην της Μαρτίνας Ζιάκα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) η οποία παραιτήθηκε και από Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ.

8 σχόλια:

  1. zaxariadhs sotiriadhs kai o dhmarxos glastra ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ειναι δυνατον άλλη τιμολογηση του νερού να εχουν τα Λουτρά και αλλη η Ιδα ολοι στον ιδιο δημο ζουμε , αλλα αλλλα πληρωνουν οι μεν !!!!!!! και αλλα οι δε!!!!
    εσυ πρόεδρε τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Χρυσή η έδρα του Δήμου Μπινο ξύπνα οσο είναι καιρός. Επένδυσε σε νέα πρόσωπα όπως καλώς έπραξες με τους αντιδημαρχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν οι άλλοι παραιτούνται καταλαβαίνετε τι γενναιότητα χρειάζεται για να βάλει κάποιος το κεφάλι του στον τορβά.
      Ο Ζαχαριάδης έχει αποδείξει ότι μπορεί στα δύσκολα. Είναι επίμονος και μεθοδικός και δεν αφήνει τίποτα χωρίς να το παλέψει. Η θέση είναι πρόκληση και ηλεκτρική για να αποδείξει σε πολλούς που δεν πιστεύουν σε αυτόν και τον επικρίνουν σε κάθε ευκαιρία πόσο μαχητής είναι. Και η καταγωγή του για μερικούς κακόβουλους είναι προσόν σε αυτήν την πρόκληση που λέγεται ΔΕΥΑ αλλά ο φθόνος και η ζήλια πολλές φορές τυφλώνει.

      Διαγραφή
  4. τελος παντων, ας μην γκρινιζουμε.καποιος θα επρεπε να γινει προεδρος στην ΔΕΥΑ. ειναι το πιο δυσκολο κομματι του δημου. ο κυριςο ζαχαριαδης και οποιος ζαχαριαδης, νομιζω οτι παιζει το κεφαλι του εκει για μας. ας εβγαινε καποιος απο τους αλλους συμβουλους κι ας ελεγε ναι εχω τα κοτσια να το κανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ζαχαριάδης είναι μάχημος και μεθοδικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μόνο ο Ζαχαριάδης μπορούσε, ας δούμε τα πράγματα όπως είναι. και είναι τυχερός ο Μπίνος που τον έχει, γτ όπως αποδείχτηκε ελάχιστοι εως κανένας άλλος δεν θα έπαιρνε το ρίσκο μιας θέσης σαν κ αυτήν. Ζαχαριάδη περιμένουμε πράγματα από σενα, γιατί οι προηγούμενοι πρόεδροι άφησαν την ΔΕΥΑ στον αυτόματα πιλότο και φτάσαμε ως εδώ. είσαι ο κατάλληλος, φτάνει να το αποδείξεις και στην πράξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΣ, ΙΣΩΣ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΧΡΟΥΣΟΓΛΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News