Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

«Αγκάθι» η ΔΕΥΑ για τον Δήμαρχο Αλμωπίας - Τρεις παραιτήσεις μέσα σε λίγες μέρες

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο ίδιος ο Δήμαρχος θα πρέπει πλέον να αναλάβει το φορτίο της ΔΕΥΑ

Σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του Δήμου Αλμωπίας καλείται να λάβει ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος.

Η επικείμενη παραίτηση και του Κώστα Ζαχαριάδη από την προεδρία της ΔΕΥΑ Αλμωπίας, επιβεβαιώνει από τη μία τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στη Δημοτική Επιχείρηση, ενώ από την άλλη δημιουργεί «πονοκέφαλο» σε ολόκληρη τη Δημοτική Αρχή.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο ίδιος ο Δήμαρχος θα πρέπει πλέον να αναλάβει το φορτίο της ΔΕΥΑ, ενώ κάποιοι άλλοι προτείνουν μίνι ανασχηματισμό για να βρεθεί μια λύση στα ζητήματα.

Μία τρίτη άποψη είναι να γίνει απλά εκ νέου αντικατάσταση του Προέδρου, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι διατεθειμένος πραγματικά να μπει σε αυτή τη διαδικασία.

21 σχόλια:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ....ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.
    ΔΙΕΥΚΩΛΥΝΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ...ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ. ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φρικη φρικη . Ολοι ξερουν οτι εγιναν ρεμουλες. Αλλα ο ενας καλυπτει τον αλλο. Και παρεπιπτοντως ποιος θα εισπραξει απο αυτους που δεν πληρωνουν;;;;; Οχι μονο ατομικα αλλα και χωρια ολοκληρα;;; ;;; Αλλα μετρα και αλλα σταθμα;;;; Εμεις που πληρωνουμε ειμαστε κοροιδα;;;;;; Κυριοι αν δεν μπορειτε να βαλετε τους κλεφτες φυλακη . Καντε το απλο πηγαινετε σπιτια σας. Ειστε ανικανοι..... και επικινδυνοι.... δηλαδη μια απο τα ιδια.....ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δημαρχε ανελαβε ο ιδιος την δευαρ, ετσι θα μπορεις να βοηθησεις και μεσω δημου τη δευα που μεχρι τωρα αυτη βοηθουσε το δημο (ποσες βανες αρδευσης εχει χρεωθει η δευα?)και επιπλεον θα εξικονομηθει και ο μισθος του προεδρου.
    αααα και κοψε και κανα νερο σ αυτους που ενω εχουν, δεν πληρωνουν, ετσι για να δικαιωθουμε κι εμεις οι υπολοιποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε να πρόσεχς τα παιδιά σου να. Τα ακούς και όχι τους αντιπάλους τα αστεράκια δεν έρχονται μαζί σου βλέπε δήμο Αλμωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δήμαρχε πάτα όλους τους προέδρους του Πάσοή δεν πρόκειται αυτοί να είναι μαζί σου ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι λοχαγοι θέλουν στρατιώτης κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε μεγάλα γραφεία στοιχημάτων του εξωτερικού και σύντομα στον ΟΠΑΠ, παίζεται ήδη στοίχημα με θέμα: "ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ Η ΔΕΥΑ". Κατηγορήθηκε ο Πσόης για ανεπάρκεια αλλά φαίνεται ότι οι καινούργιοι επίδοξοι σωτήρες θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να τον ξεπεράσουν. Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα? Πρέπει να βγεί ο Δήμαρχος και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Να πεί τα πράγματα με το όνομά τους. Και με το επώνυμο βέβαια. ¨Οχι να αναλαμβάνει κάποιος χωρίς ενημέρωση και μόλις ενημερωθεί να το βάζει στα πόδια. Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν. Σε λίγο η Δημοτική αρχή θα θυμίζει παιδικό πάρτυ. Κρυφτό, κυνηγητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δυστυχώς τα στελέχη της παράταξης που εκλέχτηκε ,στην πράξη ,δεν απαρτίζεται από άτομα που έχουν τις γνώσεις? την υποδομή? την εμπειρία? να ασχοληθούν σοβαρά ,ουσιαστικά, με γνώση του αντικειμένου που απαιτείτε.Κατά την ταπεινή μου άποψη ευθύνες φέρει ο ίδιος ο Δήμαρχος ο οποίος γίνεται μάλλον υποχείριο των στελεχών του.Ποιοί είναι αυτοί που παραιτούνται? φαντάζεστε ο πρωθυπουργός να όριζε έναν βουλευτή Υπουργό κι αυτός να έλεγε -δεν θέλω !!! Σπίτι σου αγαπητέ ,θα ήταν η επόμενη απάντηση και τέλος η πολιτική!!!
    Γιατί ασχολήθηκες τότε με τα κοινά? για να διαλέγεις πόστα??
    Επίσης ευθύνες φέρει ο δήμαρχος που δεν αξιοποιεί τους πιο έμπειρους Σωτηριάδη π.χ. σε δύσκολα πόστα. Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου θα μπορούσε κι ένας οποιοσδήποτε σύμβουλος να τα καταφέρει....Μήπως να το σκεφτεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν ο νόμος λέει πως για τις ευθύνες των προηγούμενων χρήσεων έχει ευθύνη και η σημερινή διηκηδιοίκησή και ο πρόεδροι φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον τότε λογικά οι προηγούμενες διοικήσεις έχουν ανοιχτά θέματα . Νομίζω ότι οι πολίτες πρέπει να μάθουμε όλη αλήθεια το συντομότερο δυνατόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δηλαδη θελετε να πιστεψουμε οτι τα πρωσωπα που ορισε για προεδρο της δευα ο δημαρχος δεν ειχαν ενημερωθει πριν για την κατασταση της δευα? ποιον νομιζετε οτι κοροιδευεται? μηπως γινονται ολα αυτα για να κλεισει η δευα και να μην αποδοθουν ευθυνες απο το πορισμα των ελεγκτων και της σδοε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το ζήτημα είναι ότι η νέα διοίκηση έχει χεστει επάνω της πριν αναλάβει καν ρε παιδιά.Δλδ τι περίμεναν ότι ειναι η διαχείριση ενός μεγαλου Δήμου ? κάτι μεταξυ άθλου ή τρέλας είναι. Και ποιός δεν το ξέρει αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δήμαρχε ετοιμάσου για μεγάλες αποφάσεις. Εκτός και δεν υπάρχει πολιτική βούληση και ίσως δυνατότητα επιβολής. Η διοίκηση γίνεται με αποφασιστικότητα και όχι με ισοροπίες. Αυτά τελείωσαν την περασμένη περίοδο. ¨Η όχι?
    Δεν είναι δυνατόν να συγκριθείς με τον προκάτοχό σου και να χάσεις. Πιο χαμηλά τον πήχυ δεν τον έβαλε κανένας. Θέλει τρομερή προσπάθεια να φανείς χειρότερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να κλεισει η δευαρ να κλεισει! Σιγα την υπηρεσια! Θα πληρωνουμε το νερο στο δημο! Γιατι την κρατατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παραιτησου δημαρχε να αναλαβει καποιος που μπορει....η ανικανοτητα σου φανηκε ηδη...ειναι κριμα για τον τοπο...παραιτησου. Δεν ειναι ντροπη μερικοι δεν μπορου να κανουν εργο.....η δημαρχια θελει ικανοτητες που δεν εχεις και φαινεται και οσους δε σε ξεραν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. H DEYAR XROSTAEI ENA DANEIO 500000 EURO POOY PHRE O PROHN DHMARXOS MPINOS GIA LOGARIASMO TOY DHMOY KAI TO XREOSE STHN DEYAR. DEN EIXE DOTHEI POTE KAMMIA DOSH MEXRI POY O KANONIDHS HRTHE SE SYNENOHSH ME THN TRAPEZA PEIRAIOS KAI ARXISE NA PLHRONEI OSO TOY EPITREPOTAN AFOY KAPOIA XORIA OPOS LOYTRAKI PIPERIA KAI PROMAXOI DEN PLHRONAN. EPISHS EPI PROEDRIAS PAPAKONNSTANDINOY YPHRXAN YPERXREOMENA TIMOLOGIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O KANONIDHS XEKINHSE KALA KKAI EKANE KANONISMO ME TOYS ORKOTOYS LOGISTES POY HTAN APLHROTOI APO THN DHMARXEIA MPINOY..KAI GIA AYTO DEN EIXE GINEI ELEGXOOS.ALLA TONN FAGANE KAPIOI TOY PASOH.KRIMA. GIATI KATI ARXISE NA GINETAI.APO KEI KAI META NOMIZO OTI OLA PAGOSAN. GIATI ARAGE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O KOSMOS DEN XEREI OTI O TOTE DHMARXOS MPINOS PHRE GIA LOGARIASMO TOY DHMOY DANEIO 500000 EYRO APO THN PEIRAIOS KAI TO XREOSE STHN DEYAR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο ζερζης πηρε 1 εκατομμυριο δανειο για τον δεκοπα και χρεωθηκαν απο αυτα 700000 στην δευα....μην γραφετε χαζα οταν δεν ισχυουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EISAI SIGOUROS? GIATI O KANONIDHS STHN SYNANTHSH ME THN PEIRAIOS TOY ANEFERAN OTI DEN DOTHIKE POTE DOSH TOY DANEIOY.KAI GIATI DEN PLHROTHIIKAN PRIN ANALAVEI O KANONIDHS OI YPALLHLOI??GIATI DEN PLHROTHIKAN OI ORKOTOI LOGISTES?GIATI YPERTIMOLOGHSANE POLLA TIIMOLOGIA?

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News