Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Σε ρυθμό ρεναλτί ο Αλμωπός

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Σε ρυθμό ρεναλτί ο Αλμωπός επικράτησε με σκορ 6 – 0 του Μ.Α. Ν. Πέλλας και επανήλθε στις επιτυχίες.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο, έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι, είχαν την υπεροχή σε όλο το εννενηντάλεπτο, δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ απέναντι στους φιλοξενούμενους που παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με αμυντικούς προσανατολισμούς και με σκοπό μια αξιοπρεπή εμφάνιση, αφού εκ των προτέρων γνώριζαν ότι δεν έχουν καμιά τύχη με γνωστή τη δυναμικότητα των δύο ομάδων.

Σκόραραν για τους Κυανόλευκους της Αριδαίας οι Χρήστος Ελευθεριάδης (11’, 64’), Γιώργος Μπογδάνης (36’), Γιάννης Τσόλκας (70’), Λάζαρος Ελευθεριάδης (79’).

Διαιτητής ο Σιδηρόπουλος (Μήτρου - Ζγουρός).

3 σχόλια:

  1. Και μετά στα baraz με το ζόρι θα παίρνεις βαθμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ή Αλμωπός ή κανένας φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5:45 δεν έκανε ποτε κακή πορεία στα μπαραζ!!! Μήπως μπερδεύσε? ξέρεις καμια πιο οργανωμένη ομάδα στην κεντρική μακεδονία φέτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News