Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Δήμαρχος Αλμωπίας σε υπαλλήλους: «Σας θέλω δίπλα μου στη διοίκηση του Δήμου»

Δήμαρχος Αλμωπίας σε υπαλλήλους: «Σας θέλω δίπλα μου στη διοίκηση του Δήμου Αλμωπίας»

Συνάντηση με τους υπαλλήλους του Δήμου Αλμωπίας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Δήμαρχος Αλμωπίας.

Ο Δημήτρης Μπίνος είχε την ευκαιρία να εκφράσει τις σκέψεις του και τους προβληματισμούς του σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών, ενώ τόνισε πως θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία μεταξύ αιρετών και υπαλλήλων μιας και όπως είπε «εάν δεν σας έχουμε δίπλα μας και δεν σας αγαπήσουμε ως συνεργάτες μας, δεν θα μπορέσουμε να διοικήσουμε». Επιπλέον, ο κ. Μπίνος σημείωσε πως γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο «οφείλουμε να σας σεβόμαστε και να λύσουμε τα λειτουργικά προβλήματα, ώστε να αποδίδεται σωστά και οι πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται όπως πρέπει». Συμπληρωματικά, ο Δήμαρχος ανέφερε πως το χαμόγελο και η καλή κουβέντα δεν θα πρέπει να λείπει από τα χείλη κανενός, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας ξεχωριστά λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας.

Ένα άλλο θέμα στο οποίο αναφέρθηκε ο Δημήτρης Μπίνος είναι τα νομικά πρόσωπα και οι δημοτικές επιχειρήσεις που στεγάζονται σήμερα στο Δημαρχείο και οι οποίες όπως είπε θα πρέπει να μετακινηθούν σε άλλους χώρους, οι οποίοι βέβαια θα είναι του Δήμου για να αποφευχθούν επιπλέον έξοδα, με στόχο την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των υπαλλήλων και εξυπηρέτησης των πολιτών.

Ακόμα ένα μεγάλο θέμα με το οποίο καταπιάστηκε στην εισήγησή του, είναι οι ανείσπρακτες οφειλές κυρίως της ΔΕΥΑ, ένα ζήτημα στο οποίο εμφανίστηκε πρόθυμος να «σπάσει αυγά» τονίζοντας μάλιστα πως «στους πολίτες που σφυρίζουν αδιάφορα και δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους, θα σφυρίξουμε πέναλτι», αναφερόμενος βέβαια κυρίως σε όλους εκείνους που εδώ και πάρα πολλά χρόνια (ακόμα και προ κρίσης) δεν ήταν τυπικοί. Μάλιστα, ζήτησε οι ανείσπρακτες οφειλές να πάνε άμεσα στην Εφορία, καθώς όπως παραδέχτηκε η ΔΕΥΑ αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, χωρίς να αναφερθεί πιο συγκεκριμένα.

Τέλος, ο Δήμαρχος ζήτησε από όλους να είναι ευγενικοί με τους συμπολίτες μας που θέλουν να εξυπηρετηθούν, ενώ παρακάλεσε να τηρείται η ιεραρχία μεταξύ των υπαλλήλων, αλλά και των αιρετών.

4 σχόλια:

  1. πεναλντι στους πολιτες δημαρχε ; αυτους που λογο κροισης δεν μπορουν να πληρωσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα χρέη στη δευα έπρεπε ήδη να πάνε στην εφορία, αλλά συγχρόνως να γίνει τοποθέτηση ικανων ανθρώπων στην επιχείρηση.Και στο λογιστήριο και στη διοίκηση.Και φυσικά το υπογειο του Δημαρχείου πρέπει να πάψει να λειτουργεί ως χώρος εργασίας.Είναι εγκληματικό όλο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοκινη και πεναντη στους πιστολαδες .να πανε στην εφορια ολοι τους η δευα εχει εξωδα που πρεπει να τα πληροθουν δεν μπορει καποια ατομα να μην πληρονουν ποτε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με τα ποτιστικα τι κανετε τα αφηνετε να μπενουν τοκοι στελνετε 60 λεπτα και οχι τα 180 ευρο ποιος εινε για πεναλντι μην σας πω οτι εινε και πληρομενα αλλα δεν μπορω να το αποδιξω λογο μπακαλικης αποδιξης με λιγα λογια σαν την ορθογραφια μου εινε και οι λογαριασμοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News