Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Δημιουργία έδρας ΕΚΑΒ στην Αλμωπία, ζήτησε ο Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας

Τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Κοντοζαμάνη επισκέφθηκε σήμερα ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης προκειμένου να το εκθέσει το σοβαρότατο ζήτημα της έλλειψης ασθενοφόρων ΕΚΑΒ στην Αλμωπία.

Όπως είχε σημειώσει και παλαιότερα ο Βουλευτής στην Διοίκηση του ΕΚΑΒ, αυτή τη στιγμή στην Αλμωπία δεν υπάρχει έδρα του ΕΚΑΒ με αποτέλεσμα καθημερινά να πραγματοποιούνται 4-5 διακομιδές επειγόντων περιστατικών προς το Γ.Ν. Έδεσσας.

Η διαδικασία αυτή κοστίζει πολύτιμο χρόνο, γεγονός που λειτουργεί εις βάρος του ασθενή. Επισήμανε μάλιστα στον κ. Κοντοζαμάνη ότι η Αλμωπία είναι μια περιοχή 30.000 κατοίκων, οι ανάγκες της οποίας αυξάνονται λόγω και της μεγάλης επισκεψιμότητας που παρουσιάζει, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η τουριστική περιοχή των Λουτρών Πόζαρ.

Σύμφωνα με τον κ. Σταμενίτη το θέμα χρήζει άμεσης επίλυσης και για αυτό ζήτησε από τον κ. Κοντοζαμάνη να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να μην χαθεί άλλος χρόνος.

5 σχόλια:

  1. Ευτυχώς υπάρχει και ο Σταμενίτης που ενδιαφέρεται για την Αλμωπία για ένα τόσο σοβαρό θέμα , γιατί η υγεία είναι το ποιο σοβαρό από όλα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τους λυπαστε πεντε φορες την ημερα κατεβαινουν απο εδεσσα το κεντρο υγειας για ομορφια το κρατατε;;;;;;τοσα χωρια εχει η εδεσσα να κατεβαινουν κ αριδαια;;;;;;ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επιτελους καποιος ασχολειται με το σοβαροτερο προβλημα της αλμωπιας ενα + απο μενα κ. σταμενιτη , απο εναν που δεν ανηκει στον πολιτικο σου χωρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το θεμα ειναι πολυ σοβαρο, συγγενη μου καρκινοπαθη τον τσουβαλιασαμε στο αυτοκινητο σαν το σκυλι ενω πονουσε αφορητα γιατι το ασθενοφορο ηταν σε διακομηδη και θα καθηστερουσε 3 ωρες ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ..!!!!! Ολόκληρη Αλμωπία να μην έχει άμεση υποστήριξη από ασθενοφόρα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News