Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Επιχείρηση «καθαρά χωριά»: Οι υδρονομείς της Αλμωπίας αναλαμβάνουν δράση

Αυτή τη χρονική στιγμή δεν έχουν κάποια αρμοδιότητα οι υδρονομείς, μιας και τα ποτίσματα έχουν τελειώσει

Ενεργό και ουσιαστική δράση αναλαμβάνουν απ’ ότι φαίνεται οι υδρονομείς του Δήμου Αλμωπίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα Δημοτική Αρχή πραγματοποίησε μια άτυπη συνάντηση μαζί τους και ζήτησε τη συμβολή τους στην καθαριότητα του Δήμου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να αναλάβουν τον καθαρισμό στα πάρκα των χωριών, τα οποία «αναστενάζουν» τόσο από τη βρωμιά, όσο και από τα χόρτα.

Άλλωστε, αυτή τη χρονική στιγμή δεν έχουν κάποια αρμοδιότητα οι υδρονομείς, μιας και τα ποτίσματα έχουν τελειώσει.

18 σχόλια:

  1. πολύ καλή ιδέα και κάπως έτσι πρέπει να κινηθεί ο Δήμος.Καθαρισμοί και φροντίδα.Ας κάνουμε την Αλμωπία πιο όμορφη.Ένας που δεν ψήφισε Μπίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΒΟΥΡΑΚΙ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ?? Η ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ 5 - 6 ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ??
    ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην περίπτωση εργατικού ατυχήματος πιός αναλαβανη την ευθύνη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι τεμπέληδες πάντα ψάχνουν την δικαιολογία για να κάνουν το Τίποτα και να πληρώνονται διαμαρτυρόμενοι σαρκάζοντες και φτύνοντας στον αέρα.

      Διαγραφή
  4. Που είναι ο/η εισαγγελέας να παρέβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι να κανει ο εισαγγελεας ?αν βγουμε και καθαρισουμε ολοι μαζι[που εσυ αμφιβαλω να ερθεις]και γινει ατυχημα θα φωναξεις εισαγγελεα???ντροπη σου!!

      Διαγραφή
  5. πολυ καλη σκεψη, αν εφαρμοστει θα ειναι ακομη καλυτερη, και αν αυτο γινει και την ανοιξη που πραγματικα ειναι αναγκαιο η καθαριοτητα χορτων, κλαδιων και θαμνων στις αρδευτικες γεωτρησεις θα ειναι αξιοι συγχαρητηριων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Monos toy to skeftike? Ayto ginetai edw kai xronia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελπίζω να γνωρίζουν οι αρμόδιοι ότι είναι παράνομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ ΕΝΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eσυ 3,38 ανώνυμε την έριξες την μπηχτή σου. Δηλαδή όταν εσύ ήσουν στο Δήμο επι άλλων Δημάρχων αυτό σκεφτόσουν και φοβόσουν. Τον Εισαγγελέα μήπως παρέμβη σε τέτοιες περιπτωσεις ανασφάλιστων ? Δηλαδή έπρεπε να κάθονται οι υδρονομείς και να πληρώνονται ! Αυτό πρέπει να γίνεται ? Ετσι πρέπει να σκεφόμαστε? Ετσι θα πάμε μπροστά ? Φίλε άλλαξε μυαλά και άρχισε να σκέφτεσαι και να προσφέρεις ιδέες για το καλό του τόπου μας και εσύ και όχι να φρενάρεις ...ενόψει τεμπελιάς με σημαία την δήθεν ευθύνη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι πέρα για πέρα παράνομη η ανάθεση έργων, διαφορετικά από αυτά για τα οποία προσλήφθηκαν. Απορώ ποιος φωστήρας το σκέφθηκε αυτό. Μάλλον κάποιος που δεν γνωρίζει, αλλά θέλει να κάνει εκδούλευση. Ο δήμαρχος να βρει άλλη λύση, και να μη διανοηθεί να χρησιμοποιήσει τους υδρονομείς για εργάτες καθαριότητας, γιατί θα πάει κατηγορούμενος. Και εσείς υδρονομείς, όσο και αν σας εκβιάσουν μην υποκύψετε γιατί θα έχετε δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λογικη του παραλογου... Απο ολα τα παρανομα και τα ατυπα που υπαρχουν γυρω μας αυτο βρηκαμε να καταγγειλουμε... Αν ειναι τοσο παρανομο, ας πανε μονοι τους οι υδρονομεις εθελοντικα και εκτος του ωραριου τους... Μπορουν να καθονται και να πληρωνονται ολο το πρωι, αφου ειναι νομιμο, αλλα το απογευμα να προσφερουν και σε κατι, αν εχουν ηθος και αξιοπρεπεια!

      Διαγραφή
  11. φτού σας,αντιδραστικά κουμούνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφού δεν έχουν δουλειά αυτήν την περίοδο οι υδρονομείς γιατί δεν λύεται η σύμβαση τους; Επίσης για να πληρωθούν καταθέτουν την δουλειά τους πιθανότητα ανά μήνα, τι θα παρουσιάσουν δηλαδή για να πληρωθούν;
    Απολυθούν επειδή σταμάτησαν τα ποτίσματα, μετά ας προσληφθούν ως εργάτες καθαριότητας.
    Μπορεί τα παλιά χρόνια να υπήρχε μία σχετική ευελιξία. Αλλά πλέον αυτά άλλαξαν.
    Ας γίνεται σωστός προγραμματισμός από την αρχή της χρονιάς και όλα θα δουλεύουν ρολόι.
    Επίσης επειδή τα χρόνια είναι δύσκολα και θα προσθέσω και πονηρά και υπάρχουν αρκετοί καλοθελητάδες στην γωνία καλό είναι κ. νέε δήμαρχε να μην ανακοινώνονται τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ θα πρότεινα να καθαρήζουν τις αυλές των σχολείων οι γονείς ποθ στέλνουν τα παιδιατους εκεί .Μήν τα περιμένουμε πλα από τον Δήμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News