Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Αλμωπίας - Πρόεδρος ο Χρήστος Χουρσόγλου

Ο νέος Πρόεδρος Χρήστος Χουρσόγλου αφού ευχήθηκε καλή θητεία, ανέφερε ότι πρέπει όλοι να προσφέρουμε στον τόπο μας

Ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η νέα σύνθεση της ΔΕΥΑ Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Χρήστος Χουρσόγλου και Αντιπρόεδρος η Μαρτίνα Ζιάκα και οι δύο από την πλευρά της πλειοψηφίας, ενώ από τη μειοψηφία προτάθηκε ο Δημήτρης Ασβεστόπουλος από το συνδυασμό του Γιάννη Σηφάκη, επιλογή με την οποία συμφώνησε και η παράταξη του Δημήτρη Πασόη.



Στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑ θα συμμετέχουν επίσης οι Γιάννης Γούδας, Αθηνά Φουντουκίδου, Πολυχρόνης Μπελιοβάνης, Γιώργος Δεμεσώρης (Σύλλογος Υδραυλικών), Γιώργος Γενίτσαρης (Σύλλογος Κτηνοτρόφων).

Ο νέος Πρόεδρος Χρήστος Χουρσόγλου αφού ευχήθηκε καλή θητεία, ανέφερε ότι πρέπει όλοι να προσφέρουμε στον τόπο μας και αυτός είναι ο λόγος που βρισκόμαστε στο Δημοτικό Συμβούλιο και τόνισε ότι η ΔΕΥΑ είναι ένα μεγάλο στοίχημα, κάνοντας γνωστό πως σύντομα θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη αναφορά στο τι συμβαίνει στην Επιχείρηση, ώστε να γνωρίζει το σώμα και οι πολίτες.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος Νίκος Παρούτογλου στον σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της νέας Διοίκησης, ενώ τόνισε ότι παραδίδει συγκινημένος μία θέση με απαιτήσεις.

14 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΑΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕ ΤΟΝ Κο ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ. Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ κ.ΖΙΑΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο καλυψας του καλυψαντος θα γινει εκει μεσα...πρεπει να αναλαβει ο κογιος να ξεκαθαρισει η υποθεση.η αληθεια ειναι οτι η θεση του συμπαραστατη ταιριαζει απολυτα στον κογιο τις ιδιες αποψεις εχουν για να μην πω τιποτα αλλα...

      Διαγραφή
  3. Δήμαρχε σωστή η επιλογή σου. Ναι στην εμπειρία, ναι στους τολμηρούς που δεν δισταζουν να παρουν αποφάσεις, τωρα που αρχιζει το μεγαλο εργο της αποχέτευσης στην πόλη της Αριδαίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΔΑ ΚΑΛΑ;;; Ε ΟΧΙ! ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελικα μπινο υπεκηψες........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο δεν ξερω ΔΕΝ ΞΕΡΩ δεν ξερω ΔΕΝ ΞΕΡΩ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΥ Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΜΕ ΜΙΣΘΟ? ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλοφαγωτα βρε χρηστο
      ας ειναι καλα τα ψηφουλακια που σε εστειλαν παλι στο δημαρχειο (τι τους δινεις και δεν μας το λες ?)

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΑΛΚΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΑΡΑ

      Διαγραφή
    3. αν δεν εισαι ο ιδιος....
      τοτε μαλλον εισαι ή πονηρος ή πολυ χρησιμος ηλιθιος

      Διαγραφή
    4. epagkelmatias politikos os pote tha blepoume aytous mesa eleosssssss.....

      Διαγραφή
  8. PISTEYO FILE XRHSTO O MISTHOS SOY NNA MHN YPERVAINEI TA 800EYRO. AN THYMASAI KALA OTA HSOYN ANTIPOLITEYSH HSOYNN ARNHTIKOS STON KANONIDH GIA MEGALYTERO MISTHO.A KKAI KATI ALLO.NNA PROSEXEIS POY VAZEIS YPOGRAFH GIATI MPOREIS META NA VRETHHEIS MPLEGMENOS.ETSI DEN ELEGES STA SYMVOYLIA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News