Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Αναζητά παίκτες για την αμυντική γραμμή ο Άρης Λουτρακίου

Ο προπονητής Μάκης Δεμίρης σε συνεργασία με ανθρώπους της διοίκησης χτενίζουν την αγορά

Σε αναζήτηση παικτών που θα ενισχύσουν την αμυντική του γραμμή βρίσκεται ο Άρης Λουτρακίου

Και αυτό μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Θεόδωρου Δέλλιου που ενώ είχε συμφωνήσει με τους κιτρινόμαυρους για τη νέα σαιζόν, ξαφνικά βρέθηκε να προπονείται στον Αλμωπό, κάτι που προκαλεί φυσικά την δυσαρέσκεια όλων όσων είναι κοντά στην ομάδα.

Έτσι ο προπονητής Μάκης Δεμίρης σε συνεργασία με ανθρώπους της διοίκησης χτενίζουν την αγορά για την ανεύρεση παικτών που θα στελεχώσουν την ομάδα.

Από εκεί και πέρα θετική έκβαση έχει το θέμα των νεαρών και πολύ ταλαντούχων άσων Νίκου Πασόη και Πέτρου Νούσκα δύο δικών του παιδιών που όμως ανήκαν στον Εθνικό Αριδαίας που επιθυμούν και θα φορέσουν την κιτρινόμαυρη φανέλα.

11 σχόλια:

  1. χοχοχοχοχο σαν αγγελια μου φαινεται αυτο χοχοχοχ.ασ βγαλει ο δεμιρης δελτιο να παιξει χοχοοχχο η παρτε τον σιωπκα δεν τα βρηκε στα λεφτα με αλμωπο και δεν θα παει χοχοχοχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χοχοχοχοχο ωραια τα λες για πες κι αλλα χοχο με 4 εισαι καλα? 5? χοχο μεσα εξω? να τα κόψω ή νατα αφησω στη ζυγαριά?4 είναι καλά?

      Διαγραφή
    2. χοχοχοχο 5;6;χοχοχοχο θα σε γλεντησω χοχοχοοχο.θα σας παρουν κι αλοους χοχοχοοχχο παραρτηα ε παραρτημα χοχοχοχοχο

      Διαγραφή
  2. ti caxnete kai caxnete mia xara eiste oytvs h allos ua svuhte aneta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Agapoula...pare leto..t paidi orgoni.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. parte paixtes apo orma...omada den tha kanei kai exei kalous amyntikous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάρτε τ νανο παίζει Κ άμυνα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παντως ειναι η μονη ομαδα το λουτρακι που εχει ακαδιμιες και βγαζει παικτακια μαζι με αλμωπο βαβαια ολοι αλλοι τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω ξερω οτι σε ολοκληρη Αλμωπία ,εκτός απ τον Ιστορικο...ενα λουτράκι έμεινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εσυ 11.46 κανε καμια γαργαρα λεω εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News