Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Η Ραχήλ Μακρή σε πορεία για τη ΔΕΗ με καπελάκι τζόκεϊ της ΓΕΝΟΠ και πανάκριβη τσάντα Louis Vuitton

Στο πλευρό εργαζομένων που διαμαρτύρονται για την πολιτική της κυβέρνησης

Φορώντας το πορτοκαλί τζόκεϊ καπελάκι της ΓΕΝΟΠ, τζιν και αθλητικά παπούτσια έφθασε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στα γραφεία της ΔΕΗ στη Χαλκοκονδύλη η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, για να συμπαρασταθεί στους εργαζομένους που διαμαρτύρονταν για την ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης.

Αυτό, όμως, που τράβηξε τα βλέμματα και προκάλεσε σχόλια ήταν η Louis Vuitton, πανάκριβη, τσάντα που είχε περασμένη χιαστή στον κορμό της η βουλευτής.

Η κυρία Μακρή, η οποία ως γνωστόν δεν χάνει πορεία για πορεία και δεν παραλείπει να βρίσκεται στο πλευρό εργαζομένων που διαμαρτύρονται για την πολιτική της κυβέρνησης, όπως αυτών της ΕΡΤ και των απολυμένων καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ, το απόγευμα της Περασμένης Πέμπτης βρέθηκε στο πλευρό και των εργαζομένων της ΔΕΗ.

Αρχικά έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στη Χαλκοκονδύλη και στη συνέχεια ακολουθώντας στην πορεία που έκαναν ως το Σύνταγμα όπου συναντήθηκαν με τις απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ, η Ραχήλ Μακρή στάθηκε δυναμικά στο πλευρό των εργαζομένων της επιχείρησης ηλεκτρισμού κρατώντας μάλιστα και ένα από τα πανό, ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με ορισμένους από αυτούς και να συνομιλήσει μαζί τους.

Ωστόσο, αυτό που... χαρακτήρισε την παρουσία της βουλευτού των ΑΝΕΛ στην πορεία διαμαρτυρίας ήταν η επιλογή της τσάντας, η οποία ήταν τουλάχιστον ατυχής για την περίσταση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η συγκεκριμένη στιλιστική επιλογή της σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως με ορισμένους να επισημαίνουν ότι η αξία της ξεπερνά τα χρήματα που παίρνει ένας καλοπληρωμένος υπάλληλος το μήνα...



4 σχόλια:

  1. ωρε ενα βλημααααααα, διπλα διπλα με τον αρχισυνδικαΛΗΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kathe fora asxoloumaste me ta rouxa ton aristeron! Auto einai to thema oxi ti tha plironoume.... blaxoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η συγκεκριμένη στιλιστική επιλογή της σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως με ορισμένους να επισημαίνουν ότι η αξία της ξεπερνά τα χρήματα που παίρνει ένας καλοπληρωμένος υπάλληλος το μήνα..." En meri NAI einai kai auto ena thema..... Den jero an esi exeis na fas psomi, auti pantos troei pantespani kai mas to dixnei kiola.....

      Διαγραφή
  3. ΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΚΙ ΑΥΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News