Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Παρέμβαση Σταμενίτη για τη φορολογία των παραγωγών των λαϊκών αγορών

Επικοινωνία με τον Υφυπουργό Οικονομικών και τη Γενική Γραμματέα Δημοσιων Εσόδων

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το πρωί (18/07/2014) ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης τόσο με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη όσο και με τη Γενική Γραμματέα Δημοσιών Εσόδων κ. Σαββαϊδου, προκειμένου να δοθεί άμεση λύση στο ζήτημα της μείωσης του φορολογικού συντελεστή για τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών.

Ο κ. Σταμενίτης, παράλληλα απέστειλε και επιστολή με την οποία περιγράφει αναλυτικά το ζήτημα και ζητά απο τους αρμόδιους να προχωρήσουν άμεσα στην έκδοση εγκυκλίου, που ουσιαστικά θα υλοποιεί μια δέσμευση που έχει δοθεί, κατά το προηγούμενο διάστημα, προς τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών.

Αναφορικά με το ζήτημα ο Βουλευτής εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το ζήτημα θα διευθετηθεί και ότι θα υπάρξει άμεσα κινητοποίηση απο τους αρμόδιους.

3 σχόλια:

  1. ΜΕ τους παράνομους που πουλάνε ανεξέλεγτα άγνωστα προιόντα τι θα γίνει? έχουμε καμιά σύλληψη απο δημοτική ή άλλη αστυνομία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...σιγα μη τους κανεις και δεν κοιμηθουν αποψε

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News