Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Εντατικά προετοιμάζεται ο Αλμωπός - Τα βλέμματα στραμμένα στη Γ' Εθνική

Αυτή τη στιγμή στις προπονήσεις παίρνουν μέρος γύρω στους 38 παίκτες

Όλο και πιο εντατικές γίνονται οι προπονήσεις του Αλμωπού υπό την επίβλεψη του Λεωνίδα Μπίλη στο Εθνικό Στάδιο Αριδαίας.

Ήδη στις προπονήσεις εντάχθηκε και ο μέσος Χρήστος Πετρίδης που αν και δεν έχει αποκτηθεί ακόμα, αναμένεται να γίνει αυτό τις επόμενες μέρες, ενώ συμμετέχει και ένας νεαρός αλλοδαπός που όμως δύσκολα θα παραμείνει στους Κυανόλευκους.

Αυτή τη στιγμή στις προπονήσεις παίρνουν μέρος γύρω στους 38 παίκτες όμως από τη στιγμή που ο νέος τεχνικός θα δυλέψει με 23-25 παίκτες αναμένεται σιγά-σιγά να γίνει το ξεκαθάρισμα του ρόστερ και να παρθούν αποφάσεις για τους παίκτες που θα τραβήξουν το κουπί στο πρωτάθλημα της Α1, όπου φυσικά άλλος στόχος από την άνοδο στη Γ’ Εθνική δεν υπάρχει αν κρίνουμε από τις δηλώσεις των παραγόντων του Αλμωπού.

8 σχόλια:

  1. θα το πω για ακομη μια φορα κραμμα εμπειρων παιχτων και μικρων ειναι η μονη επιτυχια,ολα τα αλλα ειναι για εσωτερικη καταναλωση που λεει και ο λαος.
    μακαρι να ειναι αυτη η φιλοσοφια.........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι να ναι; Ο Πετριδης έχει κλείσει στην κρύα βρύση, με τα ψέματα δουλειά δεν γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ ποιος ειναι ο πετριδης..?κ καλος να ειναι,ενας πετριδης δν φερνεις την ανοιξη...

      Διαγραφή
    2. δεν ειπα οτι ειναι καποιος ο πετριδης, αυτο το ξερουν αυτοι που ασχολουνται.οσο για το δευτερο που λες συμφωνω απολυτα μαζι σου

      Διαγραφή
  3. ο αγαπητός κυριος 2.56 ασχολείτε από αγαπη ή από πολύ αγάπη για την ομαδάρα μας? πες μας κυριος ..τι απ τα δύο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καταρχην για να μην υπαρχει παρεξηγηση δεν εχω καμια σχεση με την ομαδαρα σας, απλα το σχολιο μου αφορουσε το aridaianews, που πρεπει πριν αναρτησει καποια πληροφορια να την διασταυρωνει καλυτερα

      Διαγραφή
  4. AFISTE THS MPAROYFES GIA G EUNHKI TA LEYKADIA EXOYNE ETIMO AFM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. edw diwxnoun ta paidia mas k erxontai oi ksenoi pou einai i filosofia mas thn xasame ante na doume

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News