Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Έκρηξη της Παπουτσή για τον σκύλο της Σπυροπούλου: «Όξω ρε μαντρόσκυλο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη έκρηξη της ηθοποιού με τον Μπρούνο! Άφωνη η παρουσιάστρια! Δείτε το βίντεο!

Απίστευτη ήταν η ατάκα της Τζέσυς Παπουτσή που βρέθηκε σήμερα στον καναπέ του Μες Στην Καλή Χαρά, όταν ξαφνικά σηκώθηκε ο σκύλος της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που καθόταν κάτω από το τραπέζι.

Ο Μπρούνο πέρασε από τα πόδια της ηθοποιού προκαλώντας την έκρηξή της: «Όξω ρε μαντρόσκυλο! Άντε κι εσύ τώρα»!

Όλοι ξέσπασαν σε γέλια, αλλά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Ο Παύλος Σταματόπουλος επισήμανε ότι είναι εκπαιδευμένος σκύλος, χωρίς να αλλάξει, ωστόσο, την άποψη της Τζέσυς Παπουτσή. «Εκπαιδευμένο αλλά εντάξει... Δεν μπορώ τα πολλά πολλά!», τόνισε.

Και κάπου εκεί, επενέβη η Κατερίνα Καραβάτου απευθυνόμενη στον Παύλο Σταματόπουλο: «Θα το συνεχίσεις πολύ ώρα αυτό»; Η παρατήρηση αυτή, όμως, παρεξηγήθηκε από την καλεσμένη, καθώς νόμιζε ότι αφορούσε την ίδια. «Συγνώμη, συγνώμη! Άμα είναι να μας βρίσετε κιόλας!», απάντησε η Τζέσυ Παπουτσή κάνοντας την Κατερίνα να κοκκινήσει από ντροπή.

Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. ως γνωστό η αγαπη για τα σκυλιά αποδυκνύει σημαντικότερα ψυχολογικά κενά σε έναν άνθρωπο.Ο καθένας λοιπόν κάνει οτι καλύτερο μπορεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News