Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ακρωτηριάστηκε το χέρι παιδιού σε πλυντήριο ρούχων - Κατέρρευσε από τους φρικτούς πόνους μέσα σε μια λίμνη αίματος

Σε εξέλιξη λεπτή χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων για να σωθεί το δεξί χεράκι του τρίχρονου

Ασθενοφόρο απο την Ηγουμενίτσα μετέφερε το μεσημέρι λίγο μετά τη 13.30, ένα παιδάκι απο τα Σύβοτα με ακρωτηριασμένο το χέρι του, στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα.

Το μικρό αγοράκι ηλικίας 3 ετών διέφυγε της προσοχής της γιαγιάς του, άνοιξε το πλυντήριο ρούχων την ώρα που ήταν σε λειτουργία και έβαλε μέσα το χεράκι του. Οι φωνές του παιδιού ξεσήκωσαν το σπίτι αλλά το κακό είχε ήδη γίνει.

Όταν μπήκε στο μπάνιο η γιαγιά του, βρήκε το παιδί μέσα σε μια λίμνη αίματος και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Το άτυχο παιδί που κατέρρευσε στο σημείο από τους φρικτούς πόνους, μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Οι γιατροί καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να σώσουν το χέρι του μικρού, με τη γιαγιά του να είναι σε άθλια κατάσταση κοντά του...

---
Πηγή: epirus-tv

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News