Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Καταπέλτης ο ιατροδικαστής για τον θάνατο του 66χρονου - Καθοριστικές οι 18 μέρες που χάθηκαν λόγω του γιατρού

Ο γιατρός δεν χειρουργούσε τον ασθενή αν δεν έπαιρνε φακελάκι 1500 ευρώ

Καταπέλτης είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του ασθενούς στον Ευαγγελισμό ο οποίος καθυστέρησε να χειρουργηθεί επειδή ο γιατρός του ζητούσε φακελάκι 1500 ευρώ.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή αυτές οι 18 χαμένες μέρες υπήρξαν καθοριστικές για την πορεία της υγείας του 66χρονου άντρα ο οποίος αν κατέληξε λίγες μέρες μετά το χειρουργείο.

Όπως γράφει στο πόρισμά του ο άτυχος άντρας είχε υποστεί τρία εγκεφαλικά , ένα πριν καιρό, ένα την ημέρα που πήγε στον Ευαγγελισμό και ένα μία μέρα μετά το χειρουργείο.

Υπενθυμίζεται ότι το θράσος του γιατρού ήταν τέτοιο που έφτασε στο σημείο να παζαρεύει με τον ασθενή για τα χρήματα,τελικά κατέληξαν στα 500 ευρώ, την ώρα που ο συνταξιούχος του εξηγούσε ότι δεν εχει τόσα χρήματα να πληρώσει.

Ήδη έχει σχηματιστεί νέα δικογραφία μετά το πόρισμα του ιατροδικαστή ενώ πριν  ο γιατρός είχε τιμωρηθεί με το ποσό των 100.000 ευρώ και απαγόρευση αξόδου από την χώρα.

Οι συγγενείς του θύματος δεν κρύβουν την οργή τους και είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά εναντίον του γιατρού

2 σχόλια:

  1. Να χαιρόμαστε την δημοκρατία μας στο Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να τον χαιρονται τον ορκο του ιπποκρατη που εδωσαν! καταντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News