Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Στη ΝΔ η Μίκα Ιατρίδη - Με επιστολή καταπέλτη στον Καμμένο ανακοινώνει την αποχώρησή της από τους ΑΝΕΛ

Το φλέρτ της βουλευτού Δωδεκαννήσου με τη ΝΔ και η πρόταση που της έγινε λίγο πριν τις εκλογές

Πλώρη για τη ΝΔ βάζει η βουλευτής Δωδεκαννήσου Μίκα Ιατρίδη, η οποία σήμερα το απόγευμα με επιστολή της τόσο στον Πρόεδρο της Βουλής όσο και στην γραμματέα της Κ.Ο των ΑΝΕΛ, Ελενα Κουντουρά γνωστοποίησε την αποχώρηση της από τους Ανεξάρτητους Ελληνες.

Όμως η κα Ιατρίδη, μετά και την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πάνο Καμμένο, του απέστειλε και επιστολή με την οποία του επιρρίπτει ευθύνες για το κακό αποτέλεσμα των εκλογών για τους ΑΝΕΛ.

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Λυπάμαι πραγματικά που δυο χρόνια μετά τις βουλευτικές εκλογές το κίνημά μας έχει χάσει σε τέτοιο βαθμό τον προσανατολισμό του. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδειξε με κατηγορηματικό τρόπο ότι το μήνυμά μας προς τους πολίτες δεν ήταν σαφές και ξεκάθαρο. Δεν καταφέραμε να εκφράσουμε τα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας και να ανταποκριθούμε σε αυτά. Στην μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία έλαβα όλες τις αποφάσεις μου με εντιμότητα και ειλικρίνεια αδιαφορώντας για το προσωπικό πολιτικό κόστος έχοντας πάντα ως πυξίδα την καλυτέρευση της ζωής των ελληνίδων και των ελλήνων οι οποίοι τόσο έχουν αδικηθεί όλα αυτά τα χρόνια».

ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ:

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News