Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο των υποψηφίων του Δημήτρη Μπίνου στο Λουτράκι

Ευχαριστήριο

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Λουτρακίου με το συνδυασμό «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»:

Μπίνας Ιωάννης, Νίτσης Γεώργιος, Ούτσκας Πέτρος (Κούης), Δήμτσης Χρήστος (Τούρις), Γιάτσος Ιωάννης (Γαλιλαίος), Πέγιου Χρυσάνθη (Σάνια), ευχαριστούν τους κατοίκους του Λουτρακίου που τους τίμησαν με την ψήφο τους και υπόσχονται το καλύτερο για το χωριό τους.

Επίσης, συγχαίρουν για την εκλογή του το νέο Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο και του εύχονται καλή δύναμη στο έργο του.

18 σχόλια:

  1. Οι κύριοι αυτοί με τη δήλωση τους, "αδειάζουν", το νέο Δήμαρχο Αλμωπίας ο οποίος δήλωσε οτι δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι και επιβεβαιώνουν ότι σε ένα τοπικό διαμέρισμα με πρόεδρο απ τον αντίπαλο συνδυασμό "κάνουν παιχνίδι οι ημέτεροι".
    Με ποιά επίσημη ιδιότητα κάνουν τη δήλωση αυτή?
    Ελπίζω ,αν και δε νομίζω, ως μέλη του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου του χωριού τους.
    Νέος Δήμαρχος με τις ίδιες παλαιοκομματικές τακτικές? Καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μονο που καταφερε το συγκεκριμενο παρεακι ηταν να στρεψει ενα ολοκληρο χωριο εναντιον τους,κατανοω το δικαιωμα που εχει ο καθε πολιτης να πολιτευτει με ΟΠΟΙΟΝ Υποψηφιο δημαρχο γουσταρει και δε διαφωνω με αυτο αλλα οταν ξεπερνας τα ορια και γινεσαι τοσο εριστικος και αλλαζονας καποια στιγμη θα το πληρωσεις,ΟΛΑ εχουν και ενα οριο.Συγχαρητηρια για την εκλογη του δημαρχου τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΑΝΟ ΣΟΥ ΤΟΝ "ΠΡΩΗΝ" ΔΗΜΑΡΧΟ;;;;;;;; ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ. ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ,ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

      Διαγραφή
    3. Χαχαχα...Ποιος δεν περιμενει θεσεις...??Καλο το ανεκδοτο σου!!!

      Διαγραφή
    4. vre kefte 10:44 siga mi rotisoun esena. oti goustaroun tha kanoun. katse stin trypa soy.

      Διαγραφή
    5. ΜΜΜΜΜΜ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΕΦΤΕΔΕΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΧΑΧΑΧΑ.

      Διαγραφή
    6. Σχολιάστε επώνυμα όποιος θέλει να 'απειλήσει' ή να 'τρομάξει' αλλιώς κρυφτείτε πίσω απο τα λαπτοπ σας. '10.32' κ '10.44' βρείτε τους και πείτε το κατάματα γτ δεν ξέρετε τι τους έκανε να πάνε στο αντίθετο στρατόπεδο,κοτούλες.Ούτε λουτρακιώτης είμαι,ούτε τους ψήφισα.

      Διαγραφή
  3. πραγματικα συγχαρητηρια .θελει πολυ μεγαλα α.......κουη εισαι κρατοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγραψα αν διαβασες καλα οτι ο καθενας πολιτευεται με ΟΠΟΙΟΝ γουσταρει,δεν ειναι αυτο που ενοχλησε τον κοσμο,δεν μπορεις να καταλαβεις τι εννοω οσο για τις θεσεις που γραφεις θυμησου το σε μερικους μηνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΑΡΕΦΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ!!!

      Διαγραφή
  6. sygxaritiria se olous sas gia ton agwna sas. o syndyasmos sas xreiazetai kai ta epomena xronia, ki as mhn eklegikate. sta dyskola valate plati.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να το δει η Αλμωπια ποσο την πηγαν πισω οιμεχρι τωρα δημαρχοι. Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μπίνας και ο Νίτσης να βρουν παρατσούκλια για το εαυτό τους. Είναι απαράδεκτο που δεν έχουν. Τι Λουτρακιώτες είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για ποιόν λόγο χρησιμοποιούν όλοι τα καλλιτεχνικά τους ψευδώνυμα? Ωφελούνται σε κάτι με αυτό? Τα κύρια ονόματα τους δεν φτάνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. RE PASO"I"KOGATAKIA EXETE SKASEI APTHN ZILIASAS RE OYST NA KSEVROMISH O TOPOS. ALA SAS KATALAVENW THA KSEVOLEYTHTE TWRA ME THN ALAGH TOY DHMARXOY ARE KAKOMIRIDES MILATE KAI SEIS GIA VOLEMATA KAI THESEIS ERE TI ALO THA DOYN TA MATIA MAS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News