Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Πότε αναλαμβάνουν καθήκοντα οι νέοι Δήμαρχοι

Οι νέοι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους την 1η Σεπτεμβρίου

Η θητεία των δημάρχων και περιφερειαρχών, που εκλέχθηκαν στις εκλογές του Μαΐου είναι πενταετής, για πρώτη φορά στα χρονικά, ενώ μέχρι τώρα ήταν πάντα τετραετής.

Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, οι νέοι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ τις προηγούμενες φορές αναλάμβαναν την 1η Ιανουαρίου.

Η θητεία των νεοεκλεγέντων δημοτικών αρχόντων, σύμφωνα με την εγκύκλιο, θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου 2019.

Όσον αφορά στο Ν. Πέλλας, οι Δήμοι Έδεσσας και Πέλλας δεν αλλάζουν Δήμαρχο μιας και επανεξελέγησαν οι Δημήτρης Γιάννου και Γρηγόρης Στάμκος, ενώ στους Δήμου Αλμωπίας και Σκύδρας θα υπάρξει αλλαγή φρουράς, καθώς εκλέχθηκαν για πρώτη φορά οι Δημήτρης Μπίνος και Κατερίνα Ιγνατιάδου αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News