Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΔΕΙΤΕ με ποιους θα διοικήσει το Δήμο Αλμωπίας ο Δημήτρης Μπίνος

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που θα κληθεί να αξιοποιήσει την επόμενη πενταετία ο κ. Μπίνος

Την 1η Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει καθήκοντα ο Δημήτρης Μπίνος.

Ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας έχει στη διάθεσή του τρεις μήνες για να πάρει σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στη διοίκηση του Δήμου.

Για το λόγο αυτό, αναμένεται να πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα διερευνητικές συζητήσεις με τους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας».

Αξίζει να σημειωθεί, πως όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος ο κ. Μπίνος, προεκλογικά δεν έχει γίνει καμία απολύτως συμφωνία με κανέναν υποψήφιο.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που θα κληθεί να αξιοποιήσει την επόμενη πενταετία ο κ. Μπίνος, είναι οι εξής:

  • Μπάτσης Χρήστος
  • Γούδης Γεώργιος (Αμερικάνος)
  • Σαββίδης Γεώργιος
  • Σωτηριάδης Συμεών
  • Τσιμτσιρίδης Γεώργιος
  • Χατζηγιαννίδης Γεώργιος
  • Βέσκος Δημήτρης
  • Δόντσος Χρήστος
  • Γεωργίου Χρήστος
  • Ρώσσης Ιωάννης
  • Ζιάκα Μαρτίνα
  • Ζαχαριάδης Κωνσταντίνος
  • Ουργαντζόγλου Απόστολος
  • Αβραμίκας Στέφανος
  • Κετικίδης Ιωάννης
  • Χουρσόγλου Χρήστος

25 σχόλια:

  1. Aridaianews, βάλε σε παρακαλώ σε παρένθεση και τα επαγγέλματά τους για να έχουμε μια εικόνα για το πού θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ο καθένας τους κι εμείς που δεν τους γνωρίζουμε τους περισσότερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελάχιστοι έχουν πανεπιστημιακές σπουδές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδαμε και αυτούς που έχουν πανεπιστημιακές σπουδές τι μας έχουν κάνει!Σημασία έχει να πονάς τον τόπο σου και να ξέρεις τα προβλήματά του και από ό,τι ξέρω ένας από αυτούς και αγαπάει τον τόπο του,πάντα βοηθούσε τον κόσμο και είναι άνθρωπος πολύ εργατικός!

      Διαγραφή
    2. ena na kses kai na thimase apo aytous edo osoi den exoun panepisthmiakes spoudes einai poio aksioi apo tous upoloipous

      Διαγραφή
    3. Το βαρέθηκα αυτό το σχόλιο. Το βλέπω παντού. Τι να τις κάνεις τις πανεπιστημιακές σπουδές; Είναι απαραίτητο προσόν για να δουλέψεις με όρεξη; Ο τρόπος πάντα βρίσκεται. Η όρεξη είναι που λείπει συνήθως. Και για να μην παρεξηγηθώ, και πτυχίο έχω και μεταπτυχιακό και πολλά άλλα και δεν υπήρξα και υποψήφιος. Φτάνει πια με τα πανεπιστήμια. Βάζουμε μπροστά ένα χαρτί, που μας βγήκε η πίστη να το αξιωθούμε και περιμένουμε το μάννα εξ ουρανού. Έλεος πια. Πανάκεια έχει καταντήσει. Το πανεπιστήμιο δε σε κάνει ούτε πιο έντιμο ούτε πιο εργατικό.

      Διαγραφή
  3. Βλέπω καιρό τώρα τόσα κακεντρεχή σχόλια για τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους. Πρώτον όσον αφορά τις σπουδές σίγουρα χρειάζονται άνθρωποι με γνώσεις και σπουδές. Ωστόσο εξίσου σημαντικοί είναι και οι αγρότες και οι υλοτόμοι κλπ. Καλώς ή κακώς ο τόπος μας στηρίζεται στον πρωτογενή τομέα. Τόσο καιρό όλοι φωνάζουμε για την γνώμη του λαού η οποία δεν ακούγεται, ιδού η ευκαιρία. Εκτός από αυτό πάνω απ' όλα χρειαζόμαστε ανθρώπους με παιδεία και μόρφωση, γιατί άλλο εκπαίδευση και άλλο παιδεία. Τι να μου προσφέρει ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πτυχία και τον ενδιαφέρει μόνο το τομάρι του? Υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι απλά ενδιαφέρονται για τον τόπο τους και αυτοί είναι πολύ πιο σημαντικοί στη διοίκηση. Και για τον δήμαρχο μην κρίνουμε πριν δούμε. Ο καθένας έχει κάποιες προτιμήσεις αλλά όλοι θέλουμε το καλό του τόπου μας. Ας δούμε τι μπορεί πρώτα να κάνει ο άνθρωπος και ας μην βιαζόμαστε να κρίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι συγκεκριμένοι και σπουδές να είχαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EXEIS DIKIO 10:50 THA PREPEI NA VALEI ESENA SE ENA KALO POSTO POY EXEIS KAI PROSONTA THN EXEIS SPOYDASEI TIN M.....KIA EXES KAI DOKTORA STIS MPOURDES!!!

      Διαγραφή
  5. oloi xreiazonte gia to kalo ths almopias mono mhn doume pali ton dhmo sta ypsh xreomeno giati tosa xronia auto kanoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι πανεπ.σπουδες ειναι το ελαχιστο. εδω υπαρχουν παιδια με 3 πτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βασικά θα έπρεπε, των εκάστοτε Δημοτικών Συμβούλων (μαζί με τις οικογένειες τους εννοείτε) να δημοσιοποιούν ονομαστικώς και την περιουσία τους (κατα κόσμον πόθεν έσχες) για να γνωρίζει ο κάθε ψηφοφόρος με πόσα μπήκαν και κυρίως με πόσα βγήκαν............από την εκλεγμένη θητεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι σπουδες ειναι ενα προσον το βρισκεις μεσω ενις τεχνοκρατη τον οποιον ελεγχεις. Τη καθαροτητα τη διαθεση τη θεληση για δουλεια και το οραμα για το καλυτερο χρειαζομαστε απο τον εκλεγμενο. Και οχι θεση μονο για μισθο και για πραγματα κατω απο το τραπεζι. Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να δούμε ποιος θα ασκήσει καθήκοντα αντιδημάρχου οικονομικών απ' όλους αυτούς.... Κρίμα πάντως για την προσπάθεια της μείωσης του χρέους που έκανε η προηγούμενη διοίκηση. Καλά που έχουμε τώρα τους υλοτόμους να μας φέρουν την ανάπτυξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mporeis na mas peis giati se endiaferei o antidimarxos oikonomikon kai giati tous mioneis olous prin kan analavoun

      Διαγραφή
  10. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΨΑΛΟ ΠΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ;ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας το σκεφτει η αψαλος αυτο..τα μισα ψηφοδελτια πηγαν στον Μπινο την δευτερη Κυριακη και με προεδρο του Πασοη να δω ποιος θα σας δωσει σημασια.Να δουμε αν αυτος που χειραγωγησε τους ψηφους προς τον μπινο θα μπορει να κανει κατι για εσας τα επομενα 5 χρονια...μουαχααχχαχαχα
      ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ

      Διαγραφή
    2. εχει δεν τον βλεπεις?

      Διαγραφή
    3. Ευτιχος που εχει και εναν προεδρο που τρεχει και ασχολειτε για το χοριο.

      Διαγραφή
  11. Ο/Η ΚΥΡΙΟΣ/Α 10.41 ΠΜ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΕΣΟΔΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΛΟΤΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ? ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΟΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΟΤΟΜΙΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το 1/3 από αυτά που θα έπρεπε να πληρώσουν.

      Διαγραφή
  12. o pasois miose ta xreoi tou dimou mono me logia, gia na ton pistepsoume 8eloume apodiktika stixia, ta mona stixia pou exoume dei, eina ieikkonikes ergasies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. etsi se daskaskalepsane na les?asxete.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΛΟ ΠΛΑΝΙΤΗ ΑΣΕ

      Διαγραφή
  13. agrotes kai ylotomoi ston dhmo. eidame ti kanan kai ayth pou eixan ta ptuxia oyte ta skoupidia den mporoysan na ka8arhsoyn. oyte mai lakouva na klhsoyn.den 8eloyme tetoious an8rwpoys.as doume twra ti douleia 8a kanoun me ta ptuxia poy exoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News