Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Οι «ΚΑΜΠΑΝΕΣ» της ΕΠΣ Πέλλας

Ανακοίνωση

ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ 3-4-2014

ΓΚΟΥΤΟΥΔΗΣ Α. 1234649 Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ 2. 20

ΣΙΔΩΡΗΣ Κ. 1324017 ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1. 10

Τα πρόστιμα των παραπάνω ποινών πρέπει να καταβληθούν στην Γραμματεία της Ένωσης Πέλλας μέχρι 14-4-2014.

-Κατακυρώνεται ο αγώνας της 2-4-2014 μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ, υπέρ της ομάδας του σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρείς (3), επίσης μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ και αφαιρούνται από τον βαθμολογικό πίνακα που μετέχει δύο (-2) βαθμοί, επίσης αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2014/15, επειδή δεν προσήλθε να αγωνιστεί στον παραπάνω αγώνα, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ.

-Τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής αφού έλαβαν γνώση της παρατηρήσεις του Φ.Α. της 23-3-2014, μεταξύ των ομάδων ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ, αποφασίζουν ομόφωνα την οριστική διακοπή του εν λόγω αγώνα σε βάρος του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ Γαρεφίου, για επεισόδια που προκάλεσαν κατά την διάρκεια του εν λόγω αγώνα οπαδοί του, σε βάρος του διαιτητή και των ποδοσφαιριστών του σωματείου ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ και είχαν σαν αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του.

Επίσης τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής αποφασίζουν ομόφωνα τα παρακάτω:

Κατακυρώνεται ο αγώνας της 23-3-2014 μεταξύ των ομάδων ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ, υπέρ της ομάδας του σωματείου ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρείς (3), μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ και αφαιρούνται από τον βαθμολογικό πίνακα που μετέχει τρείς (-3) βαθμοί, επίσης αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2014/15, επίσης επιβάλει στο σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ Γαρεφίου ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του όταν είναι γηπεδούχος για τέσσερις (4) αγωνιστικές ημέρες από κάθε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου και επιβάλουν χρηματικό πρόστιμο 50 Ε το οποίο πρέπει να καταβληθεί στην Ένωση Πέλλας, μέχρι την 4-5-2014, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ και του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

-Τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής αφού έλαβαν γνώση της παρατηρήσεις του Φ.Α. της 26-3-2014, μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ-Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ, αποφασίζουν ομόφωνα και επιβάλουν στο σωματείο ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του όταν είναι γηπεδούχος για μία (1) αγωνιστική ημέρα από κάθε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου, επίσης επιβάλουν χρηματικό πρόστιμο 200 Ε το οποίο πρέπει να καταβληθεί στην Ένωση Πέλλας, μέχρι την 4-5-2014, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ και του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

-Καλείται σε έγγραφη απολογία το σωματείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ, για δυσμενείς δημόσιες κρίσεις σε βάρος της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και των οργάνων της, που αναρτήθηκαν στον ηλεκτρονικό τύπο, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

-Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., ο εκπρόσωπος του σωματείου Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ κ. Καραγιάννης Κ., για όσα σε βάρος αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 2-4-2014, μεταξύ των ομάδων ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ-Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ.

27 σχόλια:

  1. συνεχηστε να κανετε την αψαλο μικρη ομαδα, κριμα για την ιστορια....αληθεια το γαρεφι γιατι μηδενιστηκε?? ναφου και εκει επισοδια εγιναν ας οριζαν επαναληψη του αγωνα, οπως στην αψαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ... ΧΑΧΑ ΠΑΛΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΣΤΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΥΓΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΨΑΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνεχίστε με αυτό το βιολί στην ΕΠΣ Πέλλας και θα τελειώσετε σύντομα την καριέρα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ιδα μπορει να παει στον εισαγγελεα και να ζητησει την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών μερικων απο την αψαλο και την επς πελλας για να δουμε ποιος εγραφε το φυλο αγωνα και πως βγεικε η αποφαση.......

      Διαγραφή
    2. Βρε αγορι μου σοβαρεψου λιγο ερασιτεχνης εισαι κ οχι ΠΑΕ....

      Διαγραφή
    3. 6.33 γιατι ρε τη σχεσει εχει αν εισαι ερασητεχνης η παε ?ολα εγειναν μεσο τηλεφωνου .φυλο αγωνα αποφαση για τα επισωδια δηλαδη ειναι κακο καποιος να θελει το δικιο του? η ειναι κακο να μαθει ο κοσμος ποσα τηλεφωνα εγειναν μετα τη διακοπη αψαλος-ιδα?

      Διαγραφή
    4. pesta re megale gt poly aera peiran

      Διαγραφή
  4. Ξεφτιλα,ξεφτιλα,ξεφτιλα......Λυπουμαστε για την νεα διοικηση της Ε.Π.Σ ...Εδειξε πια πραγματικα ειναι η κατασταση στο ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο της Πελλας και το ποιοι ειναι οι ανθρωποι που το εκπρωσοπουν...Τα επεισοδια και ο χουλιγκανισμος επιβραβευονται χωρις αναστολη και οι ηθικοι αυτουργοι δυστυχως παντα την γλυτωνουν...Το συστημα ειναι σαπιο και εμεις δυστυχως αναγκαζομαστε να αγωνιζομαστε σε ενα πρωταθλημα που κρινεται εκτος αγωνιστικων χωρον με την ευλογια των αρμοδιων αρχων....Κριμα γιατι ενα τοσο υγιες σωματειο οπως ειναι ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ καλειται να απολογηθει για κατι στο οποιο ποτε δεν ειχε συμμετοχη (δηλ τα επεισοδια) ουτε ομως και καποιο οικονομικο η βαθμολογικο οφελος...

    Υ.Γ...Δεν ειχαμε και δεν εχουμε προβλημα με την ομαδα η τον κοσμο της Αψαλου ομως εσεις μας αναγκασατε να μας βλεπουν ολοι σαν εχθρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΡΑΠΤΩΣ
    ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΙΔΑΣ ΑΦΟΥ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ
    ΓΡΑΠΤΩΣ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ..
    ΠΑΛΙ ΣΕ ΓΚΑΦΑ ΕΠΕΣΕ Η ΕΠΣ.. ΙΔΑ ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ
    ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΕ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ
    ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟ ΑΠ ΟΛΑ
    ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΣ Κ ΟΧΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. enimeronete gia timoria tis idas me grapti anakoinwsh kai den tin enimeronete gia na paei na paiksei ton episodiako agona me episimi grapti anakoinwsh...edw fainetai pws siga siga ypovathmizete k allo to erasitexniko podosfairo kai thelete na timwrisete tin ida me opiodipote tropo epeidi sas paei kontra(kai me to dikio tis) thelw na dw poso xamila akoma tha pesete....gelaei olos o nomos me tin eps...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχαχαχα Μηδενίζεται το Γαρέφι???Αρε Πρασαδες παλι θα σωθητε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΟΣΟ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ? ΜΙΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ? ΤΙ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ερε θα εχουμε θεμα στης εφημεριδες και στα καναλια για αυτα που κανει η επσ πελλας...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αντωνιου λυπαμε για σενα ενας φίλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. που ειναι η αποφαση για το παιχνιδη αψαλος-ιδα ?ας βγει καποιος απο την επς πελλας και να πει οτι ειχε ενημερωση γραπτος την ιδα οτι το παιχνιδη αψαλος-ιδα θα ξαναγινει ? αληθεια απο ποιο λεπτο θα γινοταν? η κοκινη καρτα και η 7 κιτρινες που ειχε η αψαλος τη εγιναν? με ποσους παιχτες θα επεζε η αψαλος?θελουμε να ξερουμε και εμεις η απο εξω για ολα τα παραπανο..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. υποβαθμιστε κ αλλο το ερασιτεχνικό ποδοσφαιρο εκει στν επς μπορειται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΑΝΙΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ .ΝΤΡΟΠΟΙ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. anti gia kipela stin aponomi na dinete mia mpaleta me nera xwris diakritika .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. paidia diladi pefti katigoria i ida kai to garefi pou leei midenismos???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. siga re megala mh pesoume kai katigoria xalarose

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. agapite antoniou lipame gia to xekinima pou ekanes stenaxorises ena akoma filo sou pou panta se stirize stous agones pou edines .
    enas filos apo loutraki...
    telika tov amerikano pio poli ton agapas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ektakto.........symfwna me egkyres plhrofories oute o exaplatanos tha katebei na agwneistei...ciao eps pellas xaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΙΧΕ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ Ο ΕΞΥΓΙΑΝΤΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ωραία κυριοι της επσ πελλας το γαρεφι το τιμωρισατε!!! τους αλους δυο κυριους υπευθυνους!!!θα τους τιμωρησετε????? διδασκαλου και τον ανανδρο τερματοφύλακα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για τις στημένες ομάδες τον εξαπλατανο τον παοκ Γιαννιτσών γιατί δεν λέτε κάτι? Τα παρατησανε και δεν τους ενδιαφέρει το πρωτάθλημα? Αλλά και η κερασιά μη νομίζει πως θα περάσει καλά... για ποιο λόγω θέλει να μείνει στην Α1? Μυλοτοπος κερασιά και προφήτης δεν αξίζουν να μηνουν στην Α1 Πέλλας μόνο με στημένα παιχνίδια μπορείτε και απόδειξη είναι τα τελευταία ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αντωνοιυ εισαι αχετοσ ρε φιλε απο το αθλημα αντε πανε σπιτακι σου.ασχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News