Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Η Αλεξανδράκη προκαλεί τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και τους αποκαλεί...

Δείτε τι έγραψε στη προσωπική της σελίδα

Προκλητική απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν μετά τον τελικό κυπέλλου και την βαριά ήττα του Δικεφάλου με 1-4 από τον Παναθηναϊκό το γνωστό σέξι μοντέλο, Δήμητρα Αλεξανδράκη.  

Δημοσίευσε στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την φωτογραφία που μπορείτε να δείτε παρακάτω (απεικονίζεται με μπλούζα του «τριφυλλιού» και το εισιτήριο του τελικού στα χέρια), συνοδευόμενη και από κάποια σχόλια της σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα. Ως δηλωμένη οπαδός των «πρασίνων» χρησιμοποίησε υβριστικά και προσβλητικά σχόλια κατά του ΠΑΟΚ.


7 σχόλια:

  1. μπραβο κοπελαρα μου να εισαι καλα να τους τα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδι μου εσυ, τετοιες λεξουλες να βγαινουν απο το υπεροχο στοματακι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ....ΚΡΕΑΣ
    ΠΑΟΚ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με το τι λεει ........ασχολεισθαι ρε ....με τριχες ...και δεν βλεπετε τι κουβαλαει η κοπελα ...???? ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ ΡΕ ,ΗΛΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ........ΧΑΙΡΕΣΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News