Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Δήμος Αλμωπίας: Ο Ορέστης Κωνσταντινίδης υποψήφιος με το Γιάννη Σηφάκη

Δήλωση υποψηφιότητας

Δήλωση υποψηφιότητας του Ορέστη Κωνσταντινίδη. «Αλλάζουμε την Αλμωπία» - Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σηφάκης.

Μ' εμπειρία και βαθιά γνώση των αναγκών αλλά και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αλμωπίας.

Μ΄ όρεξη για προσφορά και αγάπη για τον τόπο στον οποίο ζω και εργάζομαι, συστρατεύομαι στην δημοτική κίνηση ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ με επικεφαλή τον Γιάννη Σηφάκη.

Κωνσταντινίδης Ορέστης
Δάσκαλος στο δημοτικό σχολείου Αψάλου
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

6 σχόλια:

  1. Το ότι έχεις βαθειά γνώση της περιοχής είναι βέβαιο. Τέσσερα χρόνια συνεργάτης του Μπίνου και του Αποστολίδη ήσουν. Και Αντιδήμαρχος βρέ Ορέστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O μόνος που δούλεψε μέχρι τώρα από τους αιρετούς για τον πολιτισμό, με πρωτοβουλία του εγκρίθηκε η ίδρυση του Ωδείου. Ο μόνος σοβαρός από τον τέως αποτυχημένο συνδυασμό του Μπίνου

      Διαγραφή
  2. Ορέστη είσαι δύναμη και σε στηρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι ο μονος που εχει γνωσεις και εμπειρια για τα δημοτικα τεκτενομενα! σαν προεδρος της αναπτυξιακης παρουσιασε εργο που οφειλουμε να του το αναγνωρισουμε.καλη επιτυχια κ κωνσταντινιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News